buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Tar Bækkelaget alvorlig

Publisert: 24.jan.2009 05:44
Oppdatert: -
HAMAR: Søndag møter Storhamar Bækkelaget. I utgangspunktet en grei kamp mot et lag som ennå ikke har tatt poeng i årets serie, men Storhamar tar Bækkelaget alvorlig.

- Vi er nødt til det. En skal ikke senke seg så mye i prestasjonene før vi kommer på hæla på dette nivået. Det så vi mot Toten sist, sier Storhamar-trener Arne Senstad som ikke var fornøyd med prestasjonene laget hans viste mot Toten.
- Vi ønsker å spille god håndball. Det gjorde vi ikke mot Toten. Derfor må vi skjerpe oss.
Mot Toten stilte laget uten Heidi Tjugum (lagt opp), Izabela Duda (skadd) og Anja Edin (permisjon). Mot Bækkelaget er Anja Edin, som har vært god i det siste, tilbake.
- Vi har et fortsatt et ferskt eliteserielag og er fortsatt inne i en læreprosess. Men vi må sette en standard for oss selv. Derfor er vi fulle av respekt for Bækkelaget.
- Vi vet hva vi kan, men vi må få det ut, sier Arne Senstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat