buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
TESTER KEEPER: Storhamar og Arne Senstad har fått den rumenske målvakten Olivia Elena Costache på plass til Vestfjorden Cup i helgen. Hun sto i uavgjortkampen mot Tertnes i går kveld. Senstad vil følge henne resten av helgen før en avgjørelse blir tatt.F
 
Tester Costache
Storhamar - Tertnes 24-24 Olivia Elena Costache ble hentet på Gardermoen og satt i målet til Storhamar. Arne Senstad vil gi 23-åringen helgen til å vise at hun er forsterkningen laget trenger.

Publisert: 28.aug.2010 04:12
Oppdatert: -
Storhamar - Tertnes 24-24 Olivia Elena Costache ble hentet på Gardermoen og satt i målet til Storhamar. Arne Senstad vil gi 23-åringen helgen til å vise at hun er forsterkningen laget trenger.
HAMAR: Etter å ha sett Costache stå i uavgjort-kampen mot Tertnes i går, er Senstad usikker på om den rumenske jenta holder den kvaliteten han etterlyser.
- Jeg er ikke så sikker på det. Hun sto en grei match. Hun reddet noen hundreprosentsjanser, samtidig som hun slapp inn noe annet.
- Men hun har reist fra Romania, bodd på hotell og har ikke den beste oppladningen. Hun skal få noen sjanser til, og vi skal følge henne resten av helgen, sier Storhamar-treneren.
Merker tidspresset
Han sier at han fortsatt har «et par gode kandidater i bakhånd», som han håper at det kan komme noe positivt ut av, men innrømmer at det begynner å bli et press med tanke på at seriestarten bare en ukes tid unna.
- Vi kan ikke drøye for lenge. Vi håper å finne noe som er godt nok til at vi kan gå for det.
Spektrum og seriemedalje
Storhamar har satt seg hårete mål for sesongen. Finaleplass i Spektrum og medalje i seriespillet, til tross for fire minuspoeng, er planen.
- Vi har vært tøffe i kjeften. Spektrum er greit, der stiller vi likt med de andre, og kan vi unngå Larvik er det fullt mulig.
- Noen i og rundt laget mener vi kan bli blant de tre beste i serien, mens andre mener vi også kan ta opp kampen med Byåsen. Det er tøft, og jeg liker det. Men det forutsetter at vi får på plass Nina Arnfinnsdottir (se egen sak) og en rutinert målvakt. Hvis ikke må vi justere målsettingen, sier Senstad, og velger igjen å presisere at det ikke dreier seg om mistillit til klubbens unge målvaktsteam.
- De skal få sjansen til å bli gode. Dette handler om at vi trenger en keeper som er over snittet om vi skal nå de målene vi har satt oss.
Det kan bli Costache, som har stått i Metz, og også har noe erfaring fra Champions League og en toppklubb i Romania.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat