buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
KVALITETER: Landslagssjef Thorir Hergeirsson han merket seg Kamillas Sundmoens evne til å utfordre rom på håndballbanen.
 
Thorir tok ut Kamilla
Nå skal Kamilla Sundmoen (24) få vist sine håndballkvaliteter for landslagstrener Thorir Hergeirsson. Storhamar-jenta er nemlig kommet med i en forsterket rekruttropp etter forfall.

Publisert: 12.feb.2010 05:00
Oppdatert: -
HAMAR: Thorir Hergeirsson samler en del av de hjemlige seniorspillere i tillegg til rekruttene i Oslo 18.- til 21. februar. Larvik-spillerne har kamp iChampions League og har fått fri fra samlingen.

Storhamar har nå tre spillere i landslagstroppen. Fra før av var Anja Edin og Betina Riegelhuth uttatt, og etter at det kom inn forfall, valgte Thorir å hente inn Kamilla Sundmoen.

Ekstremkvaliteter
- Kamilla har vært til vurdering hele tiden, og nå har hun vist jevn og fin utvikling. Hun har ekstremkvaliteter som jeg ønsker å se nærmere på, sier landslagssjefen.

I den forbindelsen nevner han fart, trøkk i ankomstfasen og evnen til å utfordre rom.
- Hun er en spennende spiller, og jeg har lyst til å gi Kamilla en sjanse og samtidig få en prat med henne, sier Hergeirsson.
Storhamar Arne Senstad er glad for at Kamilla er blitt uttatt, og synes hun fortjener å få sjansen etter storspill i klubbdrakta.

Kamilla gleder seg
Kamilla fikk melding om uttaket i går, og gleder seg til å dra på samling.

- Jeg snakket med Thorir i sommer, og da fortalte han at han hadde meg i bakhodet.
- Har du noe håp om å bli med blant de aller beste?
- Det hadde selvfølgelig vært morsomt, men nå får jeg ta denne samlingen først. Jeg er tatt med som ekstraspiller i denne troppen, og da gjelder det å vise seg fram, sier Kamilla Sundmoen, som har tre treningskamper med juniorlandslaget å vise til fra før.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat