23. okt
FIGHTER: Storhamar ønsker å ha med innsatssterke Kamilla Sundmoen de neste tre sesongene.Foto: Mattis Røhne
 
Tilbys treårskontrakt
Storhamar Håndball ønsker å tilby Kamilla Sundmoen treårskontrakt. Selv synes Kamilla det virker veldig lenge.

Publisert: 21.apr.2010 04:12
Oppdatert: -
Storhamar Håndball ønsker å tilby Kamilla Sundmoen treårskontrakt. Selv synes Kamilla det virker veldig lenge.
HAMAR: Storhamars sportslige leder, Jørn Lyberg, sier til HA-sporten at klubben nå ønsker å inngå avtaler av litt lengre varighet med flere av spillerne. Samtidig ser klubbledelsen viktigheten av å få ulik kontraktstid på spillerne, slik at man ikke havner i den situasjonen som klubben er i nå: Det er bare Izabela Duda som har kontrakt som gjelder etter sesongen.
Til styregodkjenning
- Kontraktsforslagene som jeg har satt opp, skal i første omgang til godkjenning av styrets økonomiansvarlig Ole Erik Hulleberg og leder Jan Åge Haug, før de går tilbake til spillerne, sier Lyberg til HA-sporten.
I forslaget til kaptein Kamilla Sundmoen, vil Storhamar gjerne ha signaturen hennes for de neste tre sesongene.
- Det får vi ta en diskusjon på, sier 24-åringen.
- Tre år er lenge, og i utgangspunktet vurderer jeg en sesong ad gangen, sier Sundmoen.
Hun ønsker også å få klarhet i hvem av de andre spillerne som blir med videre, og mye tyder nå på at hun vil vente til etter det ekstraordinære årsmøtet før hun signerer noen kontrakt.
- Jeg vil gjerne se hva som skjer på årsmøtet først. Men tre år tviler jeg på.
- To år?
- Vanskelig å si. Kanskje, sier Storhamar-kapteinen.
Senstad klar til å skrive
Trener Arne Senstads kontrakt på tre år er også inne til godkjenning, men Senstad er klar på å fortsette, og skriver under når som helst.
- Hva synes du om at Kamilla tilbys treårskontrakt?
- Jeg kunne tenke meg å gi henne livstidskontrakt, jeg, sier Senstad med en smil.
- Så lenge jeg er i klubben, er Kamilla en spiller jeg ønsker å ha med. Det er viktig å ha kontinuitet i spillerstallen så langt det er mulig, og det er bra å få ulike kontraktsperioder på spillerne, Da slipper å komme i den situasjonen vi er nå, at bare Iza har kontrakt som går videre, sier Senstad.
Han hadde gjerne sett at kontraktsforholdene hadde vært klare allerede.
- Og det går fint an å skrive under nå og eventuelt legge inn en klausul om forbehold hvis det skulle skje noe uforutsett på årsmøtet, mener Senstad.
Alle får tilbud
Lene Jøranli, Maja og Guro Jakobsen og Janne Lundstadsveen blir borte fra årets lag, men de øvrige vil Storhamar gjerne ha med videre - om enn i noe ulik kontraktsvarighet.
I tillegg jobbes det med å hente inn nye spillere; en målvakt, en forsvarssjef og et par offensive varianter.
Nina Arnfinnsdottir
Ifølge Jørn Lyberg er det klart at Nina Arnfinnsdottir kommer tilbake til klubben. Om det blir fra seriestart eller litt utpå sesongen, er foreløpig uklart for Nina som skal ta noen fag ved universitetet til høsten.
Møter Selbu i kveld
I dag reiser Storhamar til Selbu med buss for å møte Selbu i kvartfinalen i sluttspillet.
Både Arne Senstad og Kamilla Sundmoen syntes det ble en opptur mot Gjøvik og Vardal, selv om jentene misbrukte veldig mange store sjanser.
- Vi fikk tilbake tempoet i spillet vårt, og det er viktig, mener Sundmoen.
Det blir helt klart en tøff kamp i Selbu. Jeg husker godt vi bare vant med ett mål tidligere i vår, men jeg tror vi uansett slår Selbu hjemme, mener kaptein Sundmoen.
- Jeg synes mye tyder på at vi er på veg opp igjen, og Selbu er et lag vi skal slå ut når vi har to gode dager. Jeg tror jentene er sugne på å fullføre med stil, sier Arne Senstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke