buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
JUBLET FOR POENGENE: Storhamar, her ved Kamilla Sundmoen, kunne juble for to nye poeng mot Tertnes i Bergen.
 
To time-out`er ble avgjørende
Tertnes-Storhamar 28-30 (15-16) Arne Senstads to time out`er ble veldig avgjørende for Storhamar mot Tertnes i Bergen i går, da de gule og blå slo hjemmelaget nok en gang på deres egen bane.

Publisert: 05.okt.2011 20:51
Oppdatert: -
På stillingen 8-5 til Tertnes i førsteomgangen, la Senstad inn det grønne kortet første gang. Deretter svarte Storhamar med å score fem på rad uten Tertnes-kvittering. Storhamar ledet 10-8 og ledelsen holdt seg til pause.
I andre omgang startet Storhamar forrykende og førte kampen og ledet en stund 27-21. Da fulgte en del tekniske feil og dårlige skuddavslutninger og Tertnes kappet inn på forspranget, slik at det sto 27-28. Arne Senstad luktet lunta og leverte på nytt det grønne kortet. Denne gangen var en liten peptalk nok til å vekke Storhamar til dåd de siste minuttene av kampen og laget sikret seg seieren med 30-28.
Det var først og fremst Storhamar som lag som sikret seg en ny triumf i Bergen. Kamilla Sundmoen ble kåret til sitt lags beste spiller, Maja Jacobsen ble toppscorer med åtte mål og Gina Lorentsen fulgte opp med seks scoringer. Ellers spilte også Anja Edin og Karoline Fredriksen meget bra.
Les mer om kampen i papiravisa torsdag
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat