buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Tøff start for beachjentene

Publisert: 23.jun.2010 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Landslagstrener Eskil Berg Andreassen mener Norge får en tøff start på VM i beach-håndball, men jentene går for medalje i Tyrkia.
I dag starter de innledende kampene i beach-VM, og Norge skal møte både Brasil og Tyrkia i løpet av dagen.
- Brasil er VM-favoritt sammen med Kroatia, og Tyrkia har satset mye på VM på hjemmebane, så dette blir en tøff start, sier landslagstreneren til HA-sporten.
Foruten de to kampene i dag, spiller Norge mot Kina og Spania torsdag og Ungarn fredag. De tre beste i hver pulje går videre til hovedrunden, som også starter fredag.
Norge vant oppkjøringsturneringen i Antalya, men Berg Andreassen venter langt tøffere VM-motstand. Landslagssjefen var godt fornøyd med Rannveig Haugen og Betina Riegelhuth i oppkjøringsturneringen.
- Rannveig var veldig bra i forsvar, og Betina var viktig for oss. Begge blir sentrale spillere i VM, mener Berg Andreassen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat