buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
SAMTALER: Denne uka skal Storhamars spillergruppe, trenerne og klubbens ledelse diskutere målsettingen kommende sesong. Anja Edin (i midten) innrømmer at det er mange hensyn å ta.
 
Tøft å velge målsetting
I helga fikk Storhamar møte noen av de beste norske lagene for første gang denne sesongen. De tapte mot Njård og Byåsen. Denne uka skal de sette seg en målsetting for sesongen, noe som har blitt tøffere enn antatt.

Publisert: 09.sep.2008 06:04
Oppdatert: -

TØNSBERG: Egentlig skulle Storhamar-jentene bestemme målsettingen allerede under treningsleiren i Polen, men spillerne valgte å utsette prosessen.

Årsaken var at de ikke hadde sett eller møtt noen av de norske eliteserielagene denne sommeren, og at nivået på de polske lagene ikke var godt nok.
Dermed var de litt usikre på hvilket nivå de egentlig holder noen uker før seriestart.
I helga fikk de noen svar med seirer mot Fjellhammer, Flint og Stabæk, men tap for Njård og Byåsen.

Vil snakke sammen
- Vi har ikke vært helt i mål med målsettingen, men skal sette oss ned sammen med klubbledelsen og trenerne denne uka, slik at vi ikke har helt forskjellige mål, forklarer en av de tre lagkapteinene, Kamilla Sundmoen.

Med skade i helga, hadde hun tid til å studere flere av motstanderne denne sesongen ekstra godt.
- Det er klart vi skal ha litt ambisjoner etter medalje i fjor, men vi vet at den andre sesongen blir tøffere enn den første. Izabela Duda blir ikke lenger noen overraskelse for motstanderne, men samtidig føler jeg at vi har fått inn kjempemye ressurser i de nye spillerne.

Om et par år…
Med to minuspoeng er det urealistisk å tro at Storhamar skal kunne kjempe med Larvik og Byåsen kommende sesong.

- Vi så i hjemmekampen mot Byåsen i fjor at det ikke er umulig. Vi har et veldig ungt lag, og det er mer realistisk å si at vi skal nærme oss de to beste i år, og slå dem om et par år, ler Sundmoen.
Anja Edin er den spilleren som best på kroppen vet hvordan det er å skulle spille både serie, cup og E-cup.
Hun mener det er mange ting som laget må ta hensyn til når målet skal settes:

En av gangen
- Vi er mange nye, og må bli flinkere til å spille sammen enn i helga. Mer tålmodige enn vi var da. Denne sesongen kommer det til å bli mange nye inntrykk for mange av spillerne, og et helt annet press etter medalje i fjor. Vi må være ekstra flinke til å ta en kamp av gangen, innrømmer Edin.

Hun tror likevel ikke det var press som gjorde at laget underpresterte i noen kamper i Skjærgårdslekene.
- Jeg tror helst det var fordi vi var slitne. Trenerne har vært flinke til å kjøre oss ned, men da vi virkelig mobiliserte, slo vi Stabæk med seks mål. Det føles ikke som vi spilte på vårt høyeste nivå i Tønsberg, og det er både litt kjipt, og litt godt å vite til seriestart.

Må stå over
Edin må stå over kveldens cupkamp mot Ellingsrud, etter å ha blitt skadet i finalen mot Byåsen søndag.

Nå er hun beordret til hvile fram mot helga.
- Det ser forholdsvis bra ut, selv om jeg må hvile noen dager. Jeg har litt problemer med noen muskler og sener på baksiden av det ene kneet, spasmer eller krampetendenser.
Også Sundmoen står over cupkampen, mens Lise Løke kanskje matches forsiktig på grunn av problemer med en lyske.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat