buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TOPPSCORER: Tonje Enkerud scoret sju mål i Polen tirsdag kveld.
 
Tonje Enkerud med sju mål mot polsk lag
Storhamar slo polske Energa Koszalin med 26-23 tirsdag kveld.

Publisert: 02.aug.2016 20:00
Oppdatert: 03.aug.2016 06:48

Storhamar spilte kamp bare kort tid etter at de landet i Polen, og det bar kampen litt preg av, forteller trener Arne Senstad.

- Vi skulle prøve litt varianter både i etablert forsvar og angrep. Det gikk sånn passe, men vi må ta med at det ikke var de beste forberedelsene. Ideelt sett burde vi hatt et par treninger her først, men det var dette tidspunktet som passet dem. Greit nok, sier Senstad, og fortsetter:

- Det var en del grunnleggende ferdigheter som sviktet. Vi bommet blant annet på fire straffer, så vi burde vunnet med mer.

Onsdag og fredag venter tøffere motstand i Elblag og Szczecin.

- Det er gode lag som også har forsterket foran denne sesongen. Vi må opp noen hakk for å matche dem, sier Storhamar-treneren.

Målscorere for Storhamar: Ellen Folkvord 2, Tonje Enkerud 7, Linn Marie Birkeland 3, Gabriella Juhasz 2, Kristin Høybakken 1, Hilde Egset 1, Lise Løke 2, Betina Riegelhuth 5, Astrid Mjøen Holstad 3.

 
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat