16. des
TOPPSCORER: Anja Edin lurer seg forbi Byåsens Camilla Herrem (bak) og Ida Alstad. T.v: Marthe Johansen
 
Tordnet mot spillerne
Byåsen - Storhamar 30-23Arne Senstad ga spillerne sine en real tordentale etter gårsdagens poengtap i Trondheim. - Vi spilte soleklart årsverste, sier han.

Publisert: 12.mar.2009 08.36
Oppdatert: -
TRONDHEIM: Arne Senstad mente nemlig at Storhamar-jentene hadde en gedigen mulighet til å påføre vertene en skrell og for alvor melde seg på i bronsekampen.

I stedet ble det bom, tekniske feil og syvmålstap. Dermed er avstanden opp til Tertnes på 3.-plass fire poeng, ettersom Bergen-laget oppskriftsmessig beseiret Bækkelaget på hjemmebane.
- Dette var en dritdårlig håndballkamp. Det var akkurat en slik dag vi hadde håpet å møte Byåsen på. De var sløve og vi fikk muligheter. Derfor blir det så kjedelig. Vi spilte soleklart årsverste, og vi feiger ut og er ikke tøffe nok, forteller Senstad.


- Må reise oss
Stabæk slo Gjerpen 34-32 i Nadderudhallen og er tre poeng foran Storhamar. Neste onsdag møtes lagene til duell i Presterudhallen.

Storhamar vil svært gjerne revansjere gårsdagens begredelige forestilling og kjemper for å sikre seg en 4.-plass, som er svært viktig med tanke på motstanden i sluttspillet.
- Kampene mot Byåsen og Larvik er bonuskamper. Alt lå til rette for en bonus i dag. Det ville være fantastisk å ta med seg en seier herfra til de tre siste kampene, sier Senstad og fortsetter:
- Nå er det Stabæk neste. Vi må reise oss og bære av med det som skjedde her. Min og spillernes jobb er å bruke dette tapet til noe positivt, sier Senstad.


Brukbar 1. omgang
Storhamar-jentene gjennomførte en godkjent 1. omgang i Nidarøhallen i går. Selv om jentene gjorde flere tekniske feil og bommet på opplagte sjanser, hadde de heng på hjemmelaget med stillingen 15-13 ved sidebyttet.

Ti minutter ut i andre omgang var Storhamar tre mål bak, men derfra og ut skrudde Byåsen opp tempoet og fosset fra. Ikke minst anført av en pigg Gina Lorentsen.
- Vi gjør for mange tekniske feil og setter ikke skuddene. Anja Edin og Maja Jakobsen er bra. Vi andre følger ikke opp, oppsummerer en skuffet Kamilla Sundmoen.


Feilene florerte
Hun var en av dem som bidro til at Storhamar endte med 30 bomskudd og 27 tekniske feil.

- Jeg synes vi avslutter for tidlig i det vi er alene igjennom. Vi blir litt overraska og brenner av i stedet for å vente av keeper, sier Anja Edin.
Hun var den eneste som sto fram for Storhamar. Med ni scoringer ble hun også kampens toppscorer.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke