buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
PÅ JOBB: Gravide Kamilla Sundmoen fungerer sammen med Erik Stensrud som oppmann for Storhamar-trener Alfred Örn Finnsson.Foto: Mattis Røhne
 
Trakk breddelaget fra cupen
I teorien kunne Storhamars breddelag møte Storhamar elite i cupens 3. runde. Slik blir det ikke.

Publisert: 20.aug.2014 04:00
Oppdatert: 20.aug.2014 07:38

Storhamar skulle opprinnelig ha møtt Faaberg Håndball i cupens 1. runde denne uken, men nå har de trukket breddelaget sitt fra NM-deltakelse.

Etter at Storhamar Håndball ble delt i en eliteklubb og en breddeklubb, er det slik at Storhamar Elite kan bruke spillere som står oppført på breddeklubbens liste både i eliteseriekamper og i 2. divisjon. Storhamar har sendt inn navnene på et visst antall spillere som står registrert som spillere i breddeklubben.

Men slik er ikke regelverket for klubber som deltar i NM.

For få spillere

- Utfordringen ble at de som står oppført på breddelaget ikke kunne spille cup for elitelaget, og da fikk vi rett og slett for få spillere, sier Storhamars daglige leder Erik Stensrud.

Nå er klubben også i den situasjonen at den mangler trener for rekruttlaget som skal spille for breddeklubben i 2. divisjon, og Stensrud legger ikke skjul på at det har vært vanskelig å finne den rette personen etter at Pjotr Modestowicz har gitt seg for å trene et guttelag i Storhamar i stedet.

- Vi har lett etter alternativer som skal trene rekruttroppen der Alfred Örn Finnsson har hovedansvaret. Det er ikke lett å finne folk som er villige og kvalifiserte, og vi har lett både nært og fjernt, sier Stensrud og viser til at det er sportslig leder i breddeavdelingen, Roger Jenssen, som har arbeidet mest med denne saken.

Har drevet på siden mai

- Vi har jobbet med dette siden mai, og vært i kontakt med 15 kandidater, skriver Jenssen i en sms til HA-sporten.

Han skriver videre at kun en av disse kandidatene vurderte saken, men sa endelig nei 11. august.

Jenssen har nå hatt kontakt med 11 nye kandidater, og skal ha samtaler med to av dem i løpet av denne uka.

I mellomtiden har Alfred Örn Finnsson trent jentene, men nå som seriespillet står for døren, er det spørsmål om tid for islendingen.

Mangler oppmann

Oppmann for A-laget er heller ikke på plass etter at Sten Morten Johansen ga seg.

- Foreløpig har Kamilla Sundmoen og jeg delt på jobben, sier Erik Stensrud, som håper å ha en permanent oppmann på plass i løpet av uka.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat