buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Trappet ned til 60
Betina Riegelhuth har jobbet fullt ved siden av håndballsatsingen. Nå har hun i samråd med landslagsledelsen trappet ned til 60 prosent.

Publisert: 22.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
- Det var et ønske fra landslagsledelsen at jeg skulle få bedre tid til å satse og til å restituere meg. Jeg ønsker å se hvor god jeg kan bli og fokusere mer på håndballen, og dette er et steg for bli enda bedre.
Foreløpig har hun ikke rukket å jobbe tre dager i uka så lenge, men hun merker at det gir litt mer overskudd. Riegelhuth har fått fri onsdager, en dag Storhamar ofte spiller kamp, og fredager, når hun er på landslagstreninger i Oslo.
- Det er veldig ålreit å få være med på det, og jeg er veldig heldig med at arbeidsgiveren min har vist stor velvilje. De lar meg også bytte dager hvis det er behov, for eksempel da vi spilte torsdagskamp mot Stabæk i cupen, forklarer 26-åringen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat