13. des
 
Trio trekker seg fra Storhamars ressursgruppe
Svein-Erik Edvartsen, Finn Juul Paulsen og Erik Kristiansen har valgt å trekke seg fra Storhamar Håndball Elites dugnadsgruppe.

Publisert: 07.aug.2015 17.30
Oppdatert: 09.aug.2015 20.34

I fredagens avisutgave av HA kom det fram at Storhamar Håndball Elite var i ferd med å sette sammen en ressursgruppe på 20-30 personer, som ønsket å være med å hjelpe klubben ut av den vanskelige situasjonen den har kommet opp i.

Interne diskusjoner

Blant de 20-30 personene var Svein-Erik Edvartsen, Finn Juul Paulsen og Erik Kristiansen tre av de frivillige. Styreleder i Storhamar Håndball Elite, Øystein Holtet, uttalte at han ikke var redd for at den noe omdiskuterte trioen ville skape kontroverser.

- Alle i ressursgruppa har sagt ja til å jobbe dugnad for oss, og vi har plass til alle som vil hjelpe oss, sa Holtet.

I løpet av fredagen har det blitt diskutert internt i klubben om nettopp denne trioen skal være med å hjelpe Storhamar. Flere skal ha stilt seg kritiske til dette og derfor har alle tre valgt å trekke seg.

- Klubben foran enkeltpersoner

– Jeg har ingen kommentar til dette, sier Erik Kristiansen:

– Jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg å jobbe frivillig for klubben og var positiv til å bidra, men så vidt jeg har forstått er det blitt en smule diskusjon og støy rundt dette og da valgte jeg å trekke meg. Verre er det ikke, sier Erik Kristiansen.

- Jeg trekker meg fordi jeg synes klubben skal gå foran diskusjonen rundt enkeltpersoner. Jeg kjenner Øystein Holtet gjennom samarbeid tidligere og var positiv til å hjelpe Storhamar Håndball Elite med å ta i et tak på ren dugnad, sier Juul Paulsen.

Svein-Erik Edvartsen begrunnet avgjørelsen slik:

- Øystein Holtet spurte meg om jeg kunne bidra i en ressursgruppe med fokus på idrettens regelverk. Siden jeg har hatt godt forhold til Holtet i åtte år så sa jeg ja til dette. Jeg har allerede utarbeidet alle sakspapirer til det kommende ekstraordinære årsmøtet. Det meste på dette fagfeltet har vært uten kontroll de siste årene - for eksempel samsvarte ikke styresammensetningen med klubbens lov, sier Edvartsen

Klubben skrev dette på sine Facebook-sider fredag ettermiddag:

"Kort informasjon knyttet til dagens oppslag i lokalavisen om de foreliggende planene om en dugnadsbasert ressursgruppe i Storhamar Håndball Elite.

For å skape nødvendig ro og positiv fokus i og rundt klubben, har Svein-Erik Edvartsen, Finn Juul Paulsen og Erik Kristiansen valgt å trekke seg fra dugnadsgruppa.

Styret"

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke