buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
VIKTIG: Linn Jørum Sullands avslutninger blir viktige i VM.Foto: Lise Åserud/NTB Scanpix
 
Tror Katrine og Linn blir nøkkelspillerne
Håndball-VM: Kamilla Sundmoen mener bestemt at Norge vil kjempe om VM-gull i Serbia. Men mye vil avhenge av Linn Jørum Sullands skudd og Katrine Lundes redninger.

Publisert: 07.des.2013 04:13
Oppdatert: -

Kamilla Sundmoen tror det blir et mesterskap der målene fordeles over flere spillere enn vanlig. Samtidig mener hun det er veldig viktig at Linn Jørum Sulland går i bresjen for Norge sammen med de rutinerte spillerne.

Skader ødela Sundmoens sjanser til å spille håndball-VM, men vi har bedt henne vurdere spillerne i troppen.

Om Katrine Lunde: - Verdens for tiden beste målvakt kan nok en gang bli avgjørende for Norge. Er en spiller for de store anledninger. Veldig fokusert, strukturert, seriøs og rutinert. Hennes lille svakhet er kantskudd.

Om Silje Solberg: - Er blitt mye bedre det siste halvannet året. Har framtida foran seg, og det er viktig for henne å spille i mesterskap. Mangel på erfaring og den store forskjellen på å spille i Norge og internasjonalt er et minus for en lovende målvakt.

Om Mari Molid: - Forsvarsbauta med stor rekkevidde. Har høyde, og er flink til å takle, men kan slite med tempoet i sideforskyvningen. Manglende angrepskvalitet gjør at hun bytter med Linn Jørum Sulland i angrep.

Om Stine Bredal Oftedal: - En håndballsmart spiller som har fått noen år på baken og verdifull matching i Paris. Hun kan spille opp de andre og gjøre dem gode, men bør bruke skuddet oftere og gå mer for egne muligheter.

Om Ida Alstad: - Har fortsatt skuddet intakt, og som den eneste klare skytteren fra venstre back, er det helt avgjørende at hun kommer i gang med skuddene for å få forsvarerne ut fra streken. En terrier av en spiller, men kan bli mer stabil.

Om Heidi Løke: - Ei maskin som løper og kriger. En stor profil, men er avhengig av at andre gjør henne god med innspill. Hennes lille svakhet er forsvarsspillet.

Om Karoline Dyhre Breivang: - Er spilleren som kan avgjøre en jevn match og score seiersmålet når det gjenstår tre sekunder. Har rutine og er kald i hodet. Skikkelig fighter og en av de beste forsvarsspillerne. Minuset er angrepsspillet. Der kan hun bidra enda mer.

Om Isabel Blanco: - Jeg kjenner ikke Isabel så godt, men hun er en Løke-type med mye krefter og innsats. God til å få ballen i mål og god i forsvar.

Om Anja Hammerseng-Edin: - Har et stort repertoar av finter, skudd og innspill. Uforutsigbar og har et godt, hardt og uventet skudd. Noen ganger kan det bli for fikst, og det er viktig å spille på det mer sikre når det er jevnt.

Om Linn Jørum Sulland: - Vanvittige skudd. Hun har en rapphet i skuddene som er vanskelige å stoppe. Har hatt en downperiode, men nå ser det ut til at hun spiller med stor selvtillit igjen. Minuset er forsvarsspillet, men der bytter hun og Mari Molid.

Om Veronica Kristiansen: - Ekstremt eksplosiv spiller. Har spenst og rapphet i skuddet. Hun har det meste, og kontringsspillet er en av hennes kvaliteter. Svakheten er at hun kan være litt lav som treer i forsvar.

Om Linn-Kristin Riegelhuth Koren: - Har vært Norges beste venstrekant i flere år. Bommer sjelden og har en vanvittig fart kontra. Rapt håndleddsskudd, god på straffer, ålreit i forsvar og er en fighter. Begynner hun å misbruke sjanser, kan hun lett ta det med seg utover i kampen.

Om Nora Mørk: Sterkt å komme tilbake slik hun har gjort det etter skade. Har et vanvittig godt håndleddsskudd og et sjeldent godt blikk for innspill. Har et godt håndballhode, og er uredd. Etter å ha vært ute i to år uten mesterskapserfaring, er jeg spent på om det vil gjøre utslag for henne.

Om Camilla Herrem: - Hurtig spiller som er sikker på avslutninger når hun spiller på landslaget. Godt skuddrepertoar med trick og lobb. God kontringsspiller. Usikker på hva det betyr at hun har vært ute en periode.

Om Sanna Solberg: - Det er mange gode norske venstrekanter, men Sanna er best av de tre kantspillerne i forsvar der hun brukes som toer. Spensten, skuddrepertoaret og fysikken er upåklagelig, men kunne nok utfordre mer i angrepsspillet. Være mer delaktig enn hun har vært til nå

Om Tonje Nøstvold: - Har vært veldig mye bedre i år enn da hun spilte i Danmark. Viste i Møbelringen cup at hun ville ha landslagsplassen. Har mye rutine, og er et alternativ som back og erstatter for Sulland - også som straffeskytter. Minuset er at hun kan bli litt for ivrig og avslutte litt for tidlig.

Om landslagssjef Thorir Hergeirsson: - Han er en trener og lagleder som holder hodet kaldt hele veien. Har en plan for alt, men lar jentene være med på å bestemme. Han er trygg på å delegere, men sier også fra på en klar og enkel måte. Kan gi beskjeder med trykk i, men kjefter aldri og er flink til å bakke opp spillerne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat