buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TVILER PÅ MEDALJE: Storhamar har kjempet om sølv hele sesongen. Etter 25-26-tapet i Bærum tror Stine Lidén medaljedrømmen kan bli knust.
 
Tror sølvet glapp
- Det blir tøft å ta medalje, sier Stine Lidén.

Publisert: 05.mar.2014 04:13
Oppdatert: 01.apr.2014 15:13

STABÆK - STORHAMAR 26-25

Kampen om andreplassen i Postenligaen er tett og tøff. Etter Storhamars ettmålstap i Bærum, tror keeper Stine Lidén drømmen om sølvtøy kan skrinlegges.

- Jeg tror nok ikke det blir noe sølv. Vi får gjøre vårt beste og kjempe om medalje - det blir tøft det òg, sier målvakta.

Åtte på rad

Ni grusomme Storhamar-minutter i første omgang ødela sjansen for poeng. En tung måltørke ga Stabæk sjansen til å stikke ifra, og de effektive blåtrøyene scoret åtte strake og gikk fra 3-3 til 11-3.

- Det er veldig surt. Alt handler om førsteomgangen vår. Da er vi rett og slett drit dårlige, meg inkludert. Jeg hjelper ikke til i det hele tatt, sier en skuffet Lidén, før hun forsøker å forklare hvorfor Storhamar raknet tidlig i kampen.

- Vi går én og én i angrep, og jeg synes forsvaret egentlig er bra. De scorer på seks kontringer, så det er angrepet som ødelegger. Det er kjedelig.

Skapte spenning                            

Etter pause entret et langt mer offensivt Storhamar parketten, og gultrøyene klarte til slutt å skape ordentlig spenning i Nadderudhallen.

Med 2.20 igjen sendte Tonje Enkerud inn gjestenes 24., og Stabæk ledet plutselig med ett snevert mål.

Nærmere kom imidlertid ikke Storhamar, og Stabæk vant 26-25 i den viktige sølvkampen.

- Andreomgangen vår er strålende. Hadde vi spilt sånn hele kampen, hadde vi vunnet masse, avslutter Stine Lidén, som ergrer seg over de ni minuttene i første omgang som kan ha spolert Storhamars sølvsjanser.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat