buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
OL-aktuell: Betina Riegelhuth er i skorpa for å komme med til OL. Søndag får hun den endelige beskjeden. foto: Kai Kristiansen
 
Usikker på OL-plass
Betina Riegelhuths OL-skjebne avgjøres søndag. Bent Svele er langt ifra sikker på om Storhamar-spilleren blir med i 14-mannstroppen.

0
Publisert: 17.jun.2016 14:13
Oppdatert: 17.jun.2016 14:16

Det er kun 14 håndballspillere som får æren av å delta for Norge under somrenes OL i Rio.

Betina Riegelhuth var med i VM-troppen sist vinter, men hun hadde begrenset med spilletid, og nå er det usikkert om hun kan vente seg en flybillett i august.

– det tror jeg blir tøft

Storhamar-assistent og TV 2-kommentator, Bent Svele, tror det blir vanskelig for bakspilleren å få plass i islendingens tropp.

– Det tror jeg blir tøft. For hennes del, så håper jeg det selvfølgelig, fordi OL er det største du kan være med på. Men det kommer helt an på hvordan man til sjuende og sist komponerer troppen. De var 16 i VM, og der var hun én av dem. Så gikk Vilde Ingstad ut, mens Ida Alstad kom inn. Det er 17 i spill. Ingstad tror jeg ikke kommer med, men jeg tror Alstad kommer med. Så to av de 16 må ut. Og så vet jeg ikke hva de gjør med storesøster «Linka», i og med at Stine Skogrand har vært småskadd og er tilbake i trening nå. Så jeg er spent på uttaket, sier han.

prøver Molid på streken

Hardhausen Mari Molid, som til vanlig kun spiller forsvar på landslaget, har blitt prøvd som linjespiller den siste tiden, og Svele er usikker på om det styrker Riegelhuts muligheter.

– Nå har han eksperimentert litt med Mari Molid på linja, og det tyder på at han vil ha med de beste forsvarsspillerne sine, og da er det nok Marta Tomac, Betina og kanskje en venstrekant som ligger litt i leia der, forteller han.

morsomt for klubben

– Hva ville det betydd for Storhamar å ha med ei til OL?

– Det er klart at det er alltid morsomt for en klubb å ha med noen som spiller OL. Å ha landslagsspillere er viktig, sånn sett. Så vet jeg ikke hvordan det vil se ut i etterkant. Hvis hun er i OL, og kanskje ikke får spille så mye, og må løpe sånn halvveis og trene og spille kamper annenhver dag, så kanskje det formmessig er bedre å være hjemme. Men vi ønsker jo alltid å ha spillere med på landslaget. Det er ingen tvil om det. Det er viktig for klubben, satsingen og alt. Vi håper hun kommer med. Men i og med at de slanker fra 16 til 14, og at hun ikke spilte kvalikkampene sist, så brenner det nok et blått lys.

Betina Riegelhuth har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat