16. des
USIKKER: Kamilla Sundmoen er usikker på om hun skal melde forfall til landslagssamling.
 
Uttatt på landslaget
Kamilla Sundmoen er igjen uttatt på landslagssamling. Spørsmålet er om det kommer litt tidlig for henne.

Publisert: 08.apr.2014 04.00
Oppdatert: 08.apr.2014 08.07

- Jeg er ikke helt 100 prosent ennå, så jeg må snakke med Thorir Hergeirsson før jeg tar den endelig avgjørelsen om jeg skal være med på samlingen, sier Storhamar-spilleren, som innrømmer at hun ble litt overrasket over uttaket. I hvert fall at det kom så tidlig.

Hergeirsson har tatt ut en tropp på 27 A- og rekruttspillere til samling i Oslo fra 14.- til 17. april, og fra Storhamar er også Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen inne i troppen.

I dag skal Kamilla Sundmoen prøve å trene håndball igjen etter et lengre skadefravær. Da vet hun også mer om sin egen situasjon,

- Prio 1 er å bli frisk

Sundmoen har naturligvis lyst til å delta på samlingen, men hun er veldig klar på at det viktigst er å bli helt bra i hånden etter bruddet.

- Jeg har også veldig lyst til å bli spilleklar til den siste kvartfinalekampen mot Stabæk 23. april, men det kan hende det er lurest å vente. Vi får se, sier Sundmoen, som er imponert over hvordan Martine Hovden har spilt i hennes fravær.

- Martine har tatt mye ansvar, og har mye å bidra med. Hun lager også konkurranse for Betina (Riegelhuth) og meg, og det er veldig positivt, sier Kamilla, som gleder seg til å gå på nye sesonger med Storhamar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke