23. okt
ROLLEBYTTE: Ole Erik Hulleberg og Jan Åge Haug skal fortsatt jobbe tett sammen i Storhamar Håndball. Nå bytter de roller, slik at Hulleberg blir leder og Haug nestleder.Foto: Henning Rugsveen
 
Vedtok budsjett som gir tøff jobb
I går vedtok det andre ekstraordinære årsmøtet i Storhamar Håndball et budsjett som går i pluss og gir nøkkelpersonene et svett år. For å klare tallene ansettes det en markedskonsulent. LES OGSÅ: - Ikke riktig at bredden subsidierer

Publisert: 19.mai.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Det skal virkelig selges avtaler for Storhamar det kommende året, slik at klubben oppfyller budsjettet som står med fire millioner kroner i sponsorinntekter for sesongen 2010/2011.


Det er en økning med 1,4 millioner kroner fra den sesongen som nettopp er avsluttet.
Det må til for å oppnå et positivt resultat for kalenderåret 2010, slik at klubben har en mulighet til å få elitelisens kommende sesong.
Dersom klubben ikke klarer å oppnå målet om markedsinntekter, har de i realiteten bare utsatt lisensproblemene i ett år.

Tøft men realistisk
Likevel er det en stor optimisme i Storhamar håndball, etter en vår som for de involverte har vært en berg-og-dal-bane. Tallene er ikke tatt helt ut av lufta, men er basert på den interessen som næringslivet signaliserte for snart to uker siden.
- Det blir en tøff jobb, men vi føler det er en realistisk og overkommelig utfordring, sier nyvalgt leder Ole Erik Hulleberg.
Han og Jan Åge Haug bytter roller det kommende året, men fortsetter å samarbeide tett.


Ansetter på marked
For å oppnå budsjettmålene vil klubben så raskt som mulig starte jakten på en egen markedskonsulent/salgssjef for elitelaget.
Salgssjefen skal jobbe sammen med daglig leder Trine Larsen og Finn Paulsen og hans selskap Først til Mølla fram til 1. april 2011, når avtalen med Paulsen går ut.
Ansettelsen kan klubben gjøre etter Paulsen kom med en håndsrekning til klubben i møtet med næringslivet for snart 14 dager siden. Etter det HA har fått opplyst, sa Paulsen fra seg barterrettighetene når det gjelder det klubben selv klarer å skaffe av inntekter gjennom den nye kontakten med næringslivet.


Sluttavtale med Paulsen
Storhamar har også kommet til enighet med Paulsen om en sluttavtale når avtalen opphører neste år.
Klubben har betalt seg ut av en situasjon der Paulsen kunne fått prosenter i flere år, av de avtalene han inngår det neste året, som gjelder for flere sesonger.

- Det tror jeg er en avtale som er en vinn-vinn-situasjon for begge parter, sa Hulleberg til årsmøtet.
Avtalen er verdt 840.000 kroner, og skal betales i månedsavdrag det neste året.
161.447 kroner
Storhamar har vedtatt et budsjett med 8,96 millioner kroner i inntekter for 2010. Av dette er 6,1 millioner kroner knyttet til eliteavdelingen.
Med 8,79 millioner kroner i utgifter budsjetterer styret med 161.000 kroner i overskudd.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke