buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Vemodig jubel for Senstad
Izabela Duda scoret 14 og Arne Senstad triumferte med store gledesscener. Samtidig var det litt tungt å utklasse Storhamar med 16 mål.

Publisert: 31.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
- Det var naturligvis moro å vinne, men samtidig synes jeg det var litt vemodig å slå Storhamar med så mye. Jeg har jo følelser for laget og byen, og det hadde vært mye artigere å slå Byåsen eller et annet topplag med disse sifrene, sier Oppsal-trener Arne Senstad til HA-sporten.
Han vil ikke svartmale situasjonen for Storhamar.
- Nei, jeg vil ikke dømme ut fra denne kampen. Storhamar kommer tilbake, Slike kamper hadde vi i min tid også, mener Senstad.
I fjor gjorde han noe lignende som Storhamar-trener i serieåpningen mot nettopp Oppsal, som da var gjort til favoritt. Men Senstads taktiske plan og kunnskap om motstanderen avgjorde, akkurat som i går.
- I dette oppgjøret hadde jeg store fordeler av å kjenne styrker og svakheter hos Storhamar-spillerne. Du kan si jeg var godt forberedt. Samtidig kom vi veldig godt ut, og Storhamar ble jagende etter. Jeg mente det jeg sa på forhånd om at Storhamar er et bedre lag enn oss. Jeg hadde ikke trodd vi skulle vinne, men jeg hadde naturligvis drømt om det, smiler Senstad.
Han medgir at han aldri hadde trodd de skulle greie å slå Storhamar med 16 mål, men vet også at Storhamar led i Kamilla Sundmoens fravær:
- Ja, det er vanskelig å spille uten Kamilla. Hun er motoren i laget, og jeg håper for hennes del at hun snart er tilbake.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat