16. des
 
Viktig med nettverk

Publisert: 08.feb.2012 04.12
Oppdatert: -
Larvik Håndballklubb er forberedt og har mange erfaringer om mammarollen i spillerstallen.
Larvik Håndballklubb er forberedt og har mange erfaringer om mammarollen i spillerstallen.
Hamar
Hamar
- Først og fremst er det viktige at jentene har et nettverk av støttespillere rundt seg. Så har vi i klubben, blant annet i Heidi Løkes tilfelle, forsøkt å legge til rette rundt trening og aktiviteter, sier Tor Odvar Moen i Larvik
Han forteller at barna alltid går foran ved spesielle behov, det er alle inneforstått med. I tillegg er det viktig å tenke godt sammen om hvordan veien tilbake til banen er mulig når man velger å få barn midt i karrieren.
- For bare noen år siden var det noe som ikke lot seg gjøre, men med litt ressurser også fra klubben er det veldig fint å kunne fortsette karrieren, og det viste Kristine Lunde-Borgersen i VM.
- Vi har fleipet litt med at vi må passe på er at det ikke blir «smittsomt» og at alle vil ha barn når de får besøk av nyfødte på trening. Vi må ha noen som skal spille kamper også, ler Tor Odvar Moen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke