buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Viktig seier ga cupvinnercup
Storhamar - Stabæk 33-26  Storhamar vant med nødvendige mål mot Stabæk, og er klar for cupvinnercupen neste sesong.

Publisert: 18.mar.2009 20:35
Oppdatert: -

HAMAR: Siden Larvik og Byåsen er klare for enten direkte plass eller kvalifisering til Champions League kommende sesong, får Storhamar nå plassen i cupvinnercupen, som best i innbyrdes oppgjør av de tapende semifinalistene.

Det var imidlertid en spennende kamp i Prestrudhallen, der Storhamar ikke avgjorde duellen før det var mindre enn fire minutter igjen av kampen.

 

Storhamar han ikke helt med i starten av kampen, og Stabæk gikk rett opp i en 5-2-ledelse fra avkast. Kamilla Sundmoen klarte imidlertid å få fart på angrepet til gultrøyene, og scoret fem mål på rad i Prestrudhallen, til 7-7.

Etter det ga aldri Arne Senstads jenter fra seg overtaket i kampen. Storhamar ledet 17-13 til pause, og fikk en god start på andre omgang. Nå var det Anja Edins tur til å score tre mål på rad, og hjemmelaget ledet 23-15 før gjestene reduserte med et par mål, til 25-20. Det sto 28-20 før gjestene våknet for alvor, og plasserte to frimerker mot Storhamar-spillerne. Da Linn J. Sulland satte inn 26-30 på et straffekast etter 55.29, så det ut til at Stabæk kunne knipe plassen.

Hjemmelaget stengte imidlertid igjen i forsvar, og vant de siste fire minuttene 3-0. Lise Løke og 2x Betina Riegelhuth på straffekast sørget for målene.

Du kan lese alt om kampen i torsdagens papirutgave av HA.

 

Etter Tertnes-seier mot Njård, blir det nå vanskelig for Storhamar å ta medalje denne sesongen. Bergenserne ligger fire poeng foran med tre serierunder igjen.

Toten kan ikke lenger berge plassen i årets eliteserie, uten å gå vi kvalifisering. Også det blir tøft, siden Levanger må tape alle sine resterende tre kamper for at Toten skal overleve.

 

Øvrige resultater i denne runden:

Bækkelaget – Våg 18-29, Gjerpen – Larvik 26-37, Levanger – Byåsen 19-33, Njård – Tertnes 26-29, Toten – Nordstrand 16-32.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat