buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Kamilla Sundmoen i aksjon. FOTO: MATTIS RØHNE.
 
Vil be på sine knær for 200.000 fylkeskroner
Leder i Storhamar hånd-ball, Ole Erik Hulleberg, vil gjøre felles sak med de andre eliteserielagene i fylket og be fylkeskommunen omgjøre vedtaket om å kutte 200.000 sponsorkroner.

Publisert: 07.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: - Jeg vil be på mine knær for at vi skal få beholde det fylkeskommunale sponsorpotten, i alle fall ut budsjettåret, sier Ole Erik Hulleberg.
Han vil ta kontakt med både Storhamar Dragons og Elverum herrehåndball for å gjøre felles front mot Hedmark fylkeskommune i håp om at de kan utsette bortfallet, slik at klubbene får tatt det inn i budsjettene sine.

Skulle gjerne hatt varsel

- Hadde vi i det minste fått et varsel, kunne vi ha planlagt for neste år, men nå må vi forsøke å erstatte de 200.000 kronene med inntekter som ikke finnes og som vi ikke vet hvor vi skal hente. Det skaper ekstra problemer i en ellers meget trang klubbøkonomi. Hvor vi skal hente inn et såpass betydelig beløp som 200.000 kroner, har jeg ingen formening om. For oss er det snakk om uhorvelig mye penger. Med den attraktiviteten håndball har på sponsormarkedet i forhold til fotball, vil jeg tro dette ville utgjøre et sted mellom 1,2 og 1,8 millioner kroner for HamKam, anslår Hulleberg.
Storhamar håndball har budsjettert med et lite økonomisk pluss denne sesongen, men som Hulleberg sier: - Dette tallet blir i alle fall ikke sekssifret med bortfallet av 200.000 fylkeskommunale kroner. Det betyr et mersalg på rundt 2.000 vafler, legger Hulleberg til.

«Stift i det ene hjørnet»

Erik Kristiansen tok over som styreleder i Storhamar Dragons AS onsdag. Selskapet har en lang liste med rundt 100 kreditorer som vil ha sine penger. Totalt er det trolig snakk om en gjeld på nærmere rundt 7,6 millioner kroner. I tillegg skylder ishockeygruppa i Storhamar sitt eget AS rundt 3,4 millioner kroner, mens tidligere styreleder Jan Larsen har lånt aksjeselskapet 1,4 millioner kroner.
Med et uventet «inntektstap» på ytterligere 200.000 kroner blir jobben med en økonomisk snuoperasjon enda tøffere.
- Nok et bidrag i feil retning for oss. Om ikke dette er spikeren i kista, er det i alle fall en stift i det ene hjørnet.

Allerede litt i minus

Leder i Elverum herrehåndball, Tonje Nohr Smedstad, synes også det er vanskelig å få en slik beskjed midt i sesongen og budsjettåret.
- Hadde vi fått et varsel om bortfallet, kunne vi tatt det inn i budsjettet for neste år. Også for oss er 200.000 kroner mye penger, sier Nohr Smedstad som nylig kom med tallene for Elverum etter 2. tertial. De viste et minus på 99.000 kroner.
Dette minustallet håper klubben å få rettet opp i årets siste tertial. Inngangen på sponsorkroner har kommet seg betraktelig siden tallene per 31. august, men det kan likevel bli tøft uten budsjetterte sponsorkroner fra fylkeskommunen.
- Dere budsjetterte med 400.000 kroner i pluss i år?
- Vi må følge tallene med argusøyne måned for måned framover for å ende opp i pluss ved regnskapsårets slutt, men vi må ha forutsigbarhet slik at vi vet hva vi kan regne med av utgifter, sier Tonje Nohr Smedstad.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat