10. des
 
Vil ha nytt sluttspill
Klubbene ønsker endringer i kvinnenes håndballsluttspill. Avgjørelsen tar forbundsstyret i håndballforbundet.

Publisert: 27.mai.2014 04.00
Oppdatert: 27.mai.2014 07.47

- Sluttspillet har vært oppe på et medlemsmøte, og det ble sendt en enstemmig innstilling til håndballforbundet, sier daglig leder i Norsk Topphåndball, Hein W. Barthold.

Internasjonale terminlister gjør at lag en og to går direkte til semifinalen som før, mens de fire neste lagene går til kvartfinale.

- Her velger det laget som blir nummer tre i serien, å spille mot lag fem eller seks, mens seriefireren får det som er til overs. Her blir det snakk om hjemme- og bortekamp, sier Barthold.

Nye valg i semifinalen

I semifinalen kommer seriemesteren og lag nummer to inn i sluttspillet, og da er det seriemesteren som får velge motstander.

- Dette er forslaget fra klubbene. Denne sesongen har vi hatt åtte lag i sluttspillet med kvartfinalepuljer på tre. Dette ønsker klubbene å gå bort fra, sier Barthold.

Erik Stensrud i Storhamar mener dette er eneste mulighet i forhold til generalterminplanen.

- Det er ikke optimalt, for strengt tatt burde også lag en og to være med i kvartfinalen. Ellers synes jeg dette er en grei variant, sier Stensrud.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke