buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TILBUD: Farveringenhallen har blitt en god løsning for Storhamar håndball og daglig leder Erik Stensrud til å samle lagene i to haller, men kostnadene har vært høyere enn klubben ventet.ARKIVFoto: Henning Rugsveen
 
Vil si nei til å dekke strømutgiftene i Farveringen-hallen

Publisert: 04.des.2013 04:13
Oppdatert: -
I innstillingen til Formannskapet onsdag sier Hamar kommune nei til å dekke strømutgiftene i Farveringenhallen.
Storhamar Håndball søkte 12. november om å få dekket strømkostnader i Farveringenhallen, der de via Hamar kommune leier arealer fram til 31. mars neste år.
Beløpet er på 50.000 kroner, og Storhamar skriver at årsaken er at klubben må gjøre en rekke andre tilpasninger i hallen, blant annet sette opp støyskjermer, lys på utsiden og bygge en kuldesluse.
Hamar kommune ved idrettskonsulent Jørn Haakensveen og rådmannen avslår imidlertid søknaden, og viser til at det var en klar forutsetning for avtalen, at Storhamar skulle dekke utgifter til strøm og golvdekke. Kommunen peker også på lignende avtaler om framleie av blant annet Nestléhallen, der leietakerne betaler 600 kroner timen, selv om satsene skal være lavere på kommunale anlegg.
«Gjennom den signerte avtalen har Storhamar Håndball akseptert en samlet leiepris på 200.000 kroner... Selv om dette overstiger satsen på 200 kroner i timeleie for barn og unge, som er vedtatt for kommunale anlegg i Hamar, er det vesentlig lavere enn det som tilbys i Nestléhallen. Samtidig har Storhamar fått eksklusiv rett til å benytte hallen», skriver Haakensveen.
Formannskapet tar stilling i dag.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat