buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
KAMPKLARE: Storhamars Betina Riegelhuth og Lise Løke er klare for møte hver sin søster, Linn-Kristin Riegelhuth og Heidi Løke i kveldens eliteseriekamp i håndball.
 
Vil slå verdens beste søstre
Storhamar-spillerne Lise Løke og Betina Riegelhuth har vanvittig stor lyst til å slå storesøstrene sine på Larvik i kveld. Men de vet det blir vanskelig, for søstrene er verdensstjerner i håndball.

Publisert: 07.jan.2009 06:25
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamars assistenttrener Bent Svele følger internasjonal håndball svært tett som ekspertkommentator i TV 2. Han mener at Linn-Kristin Riegelhuth og Heidi Løke er verdens beste spillere i sine posisjoner.

- Linka er en moderne kantspiller med sine kvaliteter også som bakspiller. Hun var toppscorer og beste høyrekant i EM, og i EM spilte de beste lagene, sier Bent Svele til HA-sporten.

Heidi offensivt
- Heidi Løke var også EMs beste strekspiller offensivt, og lagde ekstremt mange mål. Hun er etter min mening den beste offensive strekspilleren i verden, sier Bent Svele, som synes de to Larvik-spillerne må være flotte inspirasjonskilder for de yngre søstrene i Hamar.

- De er sykt gode begge to, sier Betina Riegelhuth om de to Larvik-spillerne, som de gleder seg til å møte i kveldens kamp.
- Det blir landslaget mot Storhamar, men vi må ikke la storesøstrene våre få herje med oss. Dette er prestisje, fastslår Betina Riegelhuth og Lise Løke.

Begynte å slåss
Selv om begge setter veldig stor pris på søstrene sine, er det ikke i kveldens oppgjør de ønsker dem suksess.

- Kamp er kamp, og vi skal gjøre det vi kan for at de ikke er gode i kveldens, sier Betina.
- Helt enig, fastslår Lise Løke.
- Forrige gang jeg spilte mot Heidi, begynte vi å slåss og fikk to minutter begge to, forteller Lise og smiler.
Begge gleder seg til å møte søstrene både på banen og privat, og Linn-Kristin og Heidi (med sønnen Alexander) ankom da også Hamar i går for å kose seg sammen med sine respektive søstre dagen før dagen.
Men bare så det er klart: Larvik er mer enn Linka og Heidi.

Mange stjerner
Klubben var solid representert i troppene som vant OL-gull og EM-gull, og nå sist i EM hadde Larvik seks spillere i Marit Breiviks tropp. Foruten Linka og Heidi spilte Tonje Larsen, Karoline Dyhre Breivang, Kari Mette Johansen og Tine Rustad Kristiansen på EM-laget.

- Dette er glimrende spillere alle sammen, og en frisk Tonje Larsen er etter min mening verdens beste spiller hvis vi slår sammen det offensive, defensive og hennes betydning for et lag, sier Bent Svele, som også tar med Larviks rutinerte målvakt Lene Rantala når det snakkes om verdensstjerner.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat