buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
VIL TIL VM: Anja Edin uttatt på landslaget til World Cup i Danmark, og har VM i Kina som neste naturlige mål. Her sammen med hunden Esel.
 
VM er neste mål
Etter at Anja Edin (26) igjen ble tatt ut i landslagtroppen, er VM i Kina blitt et naturlig mål for Storhamar-spilleren. Trener Thorir Hergeirsson mener annerledesspilleren la inn en god søknad i Kroatia.

Publisert: 08.sep.2009 05:00
Oppdatert: -

OSLO/NYDAL: Anja storkoste seg da hun fikk beskjed om at hun var blant de utvalgte til håndballjentenes nye trenerteam, Thorir Hergeirsson og Mia H. Högdahl.

Dette betyr også at hun i høyeste grad er med og kjemper om en plass på VM-laget til Kina.

God i Kroatia
- Anja la inn en god søknad i Kroatia, sa Hergeirsson da han presenterte troppen til GF World Cup som spilles i danske Aarhus 21.-27. september. I turneringen møter Norge Frankrike, Ungarn og Tyskland i de innledende kampene.

Thorir har merket seg at Anja har utviklet sine kvaliteter.
- Hun er på mange måter en annerledes spiller enn de andre. Anja har skuddkvaliteter med avslutninger som ligner litt på et herreskudd. Der er hun rå, sier Thorir Hergeirsson til HA-sporten.
- Men hun kan bruke skuddet enda mer. Da får hun også større muligheter til å bruke en annen kvalitet som hun har - evnen til å bruke linjespilleren.
Thorir karakteriserer Anja som en kreativ og litt uortodoks spiller, og defensivt mener han Storhamar-spilleren har sterke egenskaper til å ligge foran i et 5-1-system.

- Veldig gøy
- Oi, det var store ord. Jeg er glad for at han sier det, og det er veldig gøy å bli tatt ut, sier Anja til HA-sporten.

26-åringen fikk prøve seg i A-landslagstrøya for fire, fem år siden, men det ble med to treningslandskamper.
I sommer fikk hun sjansen da Thorir Hergeirsson tok henne med til Kroatia, og siden har Anja prestert bedre og bedre i klubbdrakta til Storhamar.
For Storhamar-trener Arne Senstad var det ingen overraskelse at Anja ble tatt ut, slik hun har spilt i høst. Som trener er han stolt av å få med en spiller på landslaget, og det synes han også klubben skal være.

13 treningskamper
- Overrasket over uttaket, Anja?
- Jeg fikk noen hint, men var jo aldri sikker før uttaket kom.

Landslaget skal nå spille turnering i Danmark. I midten av oktober blir det samling med kamper mot Kina og Brasil, og alt i alt har Thorir Hergeirsson lagt opp til 13 kamper før VM-start i Kina 5. desember.

VM-troppen tas ut 3. november, og Anja håper naturligvis å være blant de 16 som til slutt får reise til Kina.
- Det er klart det må være målet mitt nå, og det er jo en liten sjanse for å komme med. Det er om å gjøre å prestere i Storhamar for å vise at jeg er god nok. Arne Senstad passer nok på meg, sier Anja, som synes hun er blitt sterkere både fysisk og psykisk med Senstad som trener.
- Samtidig er vi i Storhamar flinke til å spille hverandre gode, og jeg har utviklet meg mye som håndballspiller etter at jeg kom til Storhamar, sier Edin.
Hun stortrives også på samlinger med Thorir Hergeirsson og Mia H. Högdahl.
- De spiller en litt annerledes håndball enn vi gjør i Storhamar, og jeg lærer veldig mange detaljer. De tar jeg med meg som spiller - og som trener for Storhamars 16-årslag, forteller Anja Edin som i kveld skal ut i cupkamp mot Toten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat