buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
JUBEL: Storhamar jakter på mer jubel for et større publikum og vurderer nå å spille kvartfinalekampen mot Buducnost i Stangehallen eller Hamar OL-Amfi.
 
Vurderer E-cup i Stangehallen
Storhamar Håndball ønsker å spille for et større publikum enn de kan ta imot i Prestrudhallen. Nå vurderer de Stangehallen til kvartfinalen i cupvinnercupen, i tillegg til Hamar OL-Amfi.

Publisert: 23.feb.2010 05:00
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar vet av erfaring at mange potensielle tilskuere ikke ønsker å komme en time før til Prestrudhallen for å få plass. Det gjør at de nå vurderer andre arenaalternativer når Buducnost T-mobile kommer på besøk andre helga i mars.

- Vi vet at mange ønsker å se laget spille, og derfor vurderer vi både Hamar OL-Amfi og Stangehallen som hjemmearena når vi møter Buducnost T-mobile i kvartfinalen i cupvinnercupen, sier klubbens sportslige leder Jørn Lyberg til HA-sporten.

Reservert Stangehallen
Storhamar-ledelsen har ennå ikke bestemt om kampen skal gå lørdag 13. eller søndag 14. mars. Det avhenger litt av hvor kampen skal spilles, men Storhamar ønsker helst å spille søndag

- Når det gjelder Hamar OL-Amfi, er det foreløpig uvisst om Storhamar Dragons spiller hjemme- eller borte i sluttspillet den samme helgen. Derfor har vi reservert Stangehallen, men ønsker å sjekke hvordan dekket i hallen er før vi bestemmer oss, sier Lyberg.
Det tredje og siste alternativet er Prestrudhallen, men helst vil Storhamar presentere seg for et større publikum når de får storbesøk i kvartfinalen i en europacup.
- Det er jo artigst om vi kunne presentere et kjempeopplegg i Hamar OL-Amfi eller Stangehallen, sier Lyberg.
Returkampen i Montenegro er allerede spikret, og kampen spilles i Podgorica lørdag 20. mars.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat