23. okt
HELT SJEF: Andre Brendryen var veldig god mot Fart på Pretsrudbana.
Foto: Eirik Falk.
 
Storseier til Storhamar mot Fart
Storhamar vant hele 8-0 hjemme mot Fart fredag kveld, mens Ridabu tapte 1-2 mot Toten.

Publisert: 22.sep.2017 22:26
Oppdatert: 22.sep.2017 22:29

Storhamar vant hele 8-0 hjemme mot Fart fredag kveld.

Storhamar - Fart 8-0

Storhamar fikk en god start på kampen og allerede etter 13 minutter sto det 2-0 til hjemmelaget etter to mål av Andre Brendryen. De blågule fortsatte å kontrollere kampen, men måtte vente til halvtimen var spilt før de fikk neste mål, denne gang av Sigurd Jensen Gjendal etter fremspill fra Brendryen. 

Brendryen var generelt involvert i det aller meste som skjedde offensivt, og noterte seg totalt for tre scoringer og tre målgivende pasninger. Storhamars øvrige målscorere var Sondre Rynning, Mathias Eide Holstad, Magnus Sørum Hagen, Stig André Jørgensen. Omlag 60 tilskuere hadde tatt turen til Prestrudbana for å overvære oppgjøret mot tapelljumbo Fart.

Ridabu - Toten 1-2

Ridabu ledet 1-0 til pause, i en omgang Ridabu spilte veldig bra. 1-1 kom etter rundt 55 minutter. 1-2 kom da en corner gikk rett i mål. På overtid kom en stor Ridabu-sjanse. Et langt innkast havnet på bakerste stolpe, men headinga gikk rett på keeper. Det ble en retur, men Ridabu klarte ikke å gjøre noe med den.

– Det har vært veldig mye marginer i mot denne sesongen. Toten sa de vant på en dårlig. Vi har igjen Nordre Land borte og Fron borte. Det blir viktige kamper, sier Ole Johnny Sundt. Målscorer: Herman Sørli.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke