16. jul
Imponerer: Henrik Lehne Olsen (på toppen) scoret mot Nybergsund, og stortrives i sin defensive rolle.
 
Stortrives bak i banen
Henrik Lehne Olsen (20) dunket inn 1–0 etter 3 minutter mot Nybergsund, og unggutten stortrives i sin defensive rolle. Nå lover modølen også flere mål.

Publisert: 10.mar.2017 22:34
Oppdatert: 11.mar.2017 13:38

Brumunddal-Nybergsund 2–2

Henrik Lehne Olsen, som kom til Brumunddal fra HamKam midt i forrige sesong, og spiller i en defensiv rolle på midten, sammen med Torgeir Strand Osmo og Christoffer Heier Solbakken.

– Det er absolutt den posisjonen jeg trives best i. Der får jeg ha mye touch, og jeg får lov til å styre spillet. Det stortrives jeg med. Før spilte jeg mer offensivt, men jeg føler dette passer meg bedre.

Yngstebror Olsen sier han også vil levere flere mål for laget i hvitt og blått

– Det har vært litt dårlig hittil i oppkjøringen, så det hadde vært deilig å sette noen til. I sesongen håper jeg også å bidra med noen flere scoringer. Fint langskudd

Det var et typisk mål for modølen. Han vant ballen høyt, dro med seg kula og satte den i hjørnet fra 20 meter, kontrollert bak Sundets keeper. Kampen endte 2–2.

– Jeg har fått trent bra, og jeg føler formen min er veldig god. Det har ikke vært noen skader eller sykdom, så jeg ligger godt an før sesongen, og jeg håper jeg kan utvikle meg videre.

Han synes førsteomgangen var positiv fra hjemmelaget.

– Det er mye bra, spesielt førsteomgangen. Vi står bra defensivt og har god kontroll. Det faller litt i andre omgang, men jeg føler vi klarer å holde dem ganske i sjakk, og de klarer ikke skape så mange sjanser, men jeg synes vi skaper litt for lite framover. Det mangler litt på toppformen.

Positiv til sesongen

Han tør ikke spå hvordan sesongen skal gå for Brumunddal.

– Vi skal møte mange gode lag, men jeg synes vi har kommet oss veldig nå, og det er litt samme spillet som på høsten i fjor, som var bra. Vi har fått satt spillet vårt bra allerede nå, og defensivt er vi veldig gode. Det er det offensive som vi må utvikle fram mot seriestart. Jeg håper vi skal bite godt ifra oss. Vi har ikke satt oss noen klare mål ennå, men jeg er positiv.

Kampen på Sveum startet bra for Brumunddal, med 1–0 fra mye nevnte Henrik Lehne Olsen ikke lenge etter kampen var satt i gang. Christoffer Heier Solbakken økte til 2–0 da han satte ballen alene med keeper. Nybergsund reduserte fem minutter før slutt i første omgang, før de utlignet med kampens siste mål ti minutter før slutt på en corner.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke