23. okt
Marcus Pedersen.
FOTO: NTB Scanpix.
 
Straffet etter barbesøk
Brann-spillerne Marcus Pedersen (24) og Kristoffer Barmen (21) var tidligere i januar utestengt fra lagets fellestreninger. Det er brudd på disiplinærregler som ligger bak.

Publisert: 27.jan.2015 12:28
Oppdatert: 27.jan.2015 18:30

Den konkrete episoden som utløste utestengelsen, var et besøk på bar. BT er ikke kjent med at spillerne drakk alkohol, men de skal ha brutt en avtale med Branns trener Rikard Norling om ikke å gå på byen, skriver bt.no.

BT er kjent med at Pedersen og Barmen i fjor høst flere ganger var ute på byen. Dette er ikke nødvendigvis i strid med Branns interne reglement.

Men barbesøket nå i januar, skal ha vært et overtramp for mye.

Etter tirsdagens Brann-trening konfronterte BT Pedersen og Barmen med opplysningene. Pedersen ønsket ikke å gi kommentarer. Det gjorde heller ikke Barmen, som henviste til Branns ledelse.

Fungerende sportssjef Rune Soltvedt henviste til trener Rikard Norling. Treneren bekrefter at spillere har vært utestengt fra trening.

- Det stemmer at det var slik. Det er noe som er håndtert og som vi har lagt bak oss, sier Norling.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke