buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Skuffet: Trener Frode Bekk var skuffet etter stortapet.
Foto: Kai Kristiansen.
 
Stygg smell for Fart
(Fløya - Fart 7-0) Fart var med helt til det gjenstod 15 minutter. Da scoret hjemmelaget fem mål på tafatte Fart-jenter.

Publisert: 22.mai.2016 16:02
Oppdatert: 22.mai.2016 16:02

Etter spill og sjanser de første 75 minuttene, fordelte lagene sjansene. Fløya scoret på sine to sjanser, mens Fart ikke klarte det samme.

Da 3-0 kom, gikk rullgardinen ned for  jentene fra Øvre Vang. Fem mål i egen kasse på 15 minutter, var ikke det trener Frode Bekk hadde sett for seg.

- En merkelig fotballkamp. Hva som skjer de siste 15 minuttene, er det ingen av oss som har noen god forklaring på. Jeg føler at vi har prøvd det meste. Etter spill og sjanser, skal ikke dette skje, sier en svært skuffet Frode Bekk.

Trener Bekk mener at nå med det skje noe i klubben.

 - Vi er nødt til å foreta oss noe. Hva det er, vet jeg ikke akkurat nå. Jeg og Frode Krogstad (hjelpetrener) har heller ikke snakket med jentene etter kampen. De er like skuffet som oss. Vi må la dette synke inn, før vi eventuelt gjør noen grep, sier treneren.

Ingen av spillerne kan roses etter denne kampen.

- Det er de samme spillerne som starter og avslutter kampen. Så lenge rullgardina går ned for samtlige spillere, klarer jeg ikke etter beste evne og finne noen som var bedre enn de andre, sier Bekk. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat