21. jul
Ungutta avgjorde: Sander Deglum (t.v.) og Sander Stokkli Fredriksberg var svært viktige for at Ottestad fikk tre viktige poeng.
Foto: Pål Jacobsen
 
Superreservene avgjorde
(Ottestad - Kattem 5-2) Supertalentet Sander Deglum og Sander Stokkli Fredriksberg kom inn for Ottestad og scoret sine aller første mål i 3. divisjon. Det avgjorde bunnoppgjøret mot Kattem.

Publisert: 18.jun.2016 18:53
Oppdatert: 18.jun.2016 18:53

Ottestad spilte langt fra fin fotball i første omgang og lå fortjent under med 0-1.

Hva trener Leif Nordli sa i pausen, vet ikke vi men han fikk spillerne til og fremstå som fotballspillere de siste 45 minuttene.

Kattem som lå ett poeng etter Ottestad før kampen, falt som et korthus de siste 30 minuttene.

Midtbanespiller Jonatan Teigland fikk sin fortjente scoring etter 62 minutter. 70 sekunder senere gikk Ottestad opp i ledelsen 2-1, etter scoring av Marcus de Flon.

Seks minutter senere var lagene like langt.

Åtte minutter før slutt begynte de aller yngste på banen og vise seg fram. Først scoret 17 år gamle Sander Stokkli Fredriksberg sitt aller første mål i 3. divisjon.

Stortalentet Sander Deglum (15) ville ikke være dårligere og la på til 4-2 til hjemmelaget.

Kristoffer Finstad Vold ordnet 5-2 på overtid.

- Herlig med en seier igjen. Selv om vi klarer og holde humøret oppe, er det greit med en seier igjen. I tillegg scoret jeg mitt aller første mål i 3. divisjon. Det var så morsomt, at det gjør jeg gjerne igjen, sier kantspiller Kristoffer Finstad Vold.

Sander Deglum som er ett av de aller største talentene i distriktet, er endelig frisk igjen etter mange uker på sidelinjen på grunn av kyssesyken. 15-åringen spilte de siste 30 minuttene. Selv om ikke gutten er i knallform enda, så vi fort at dette er et talent utenom det vanlige.

- Det var utrolig deilig og endelig være tilbake. At det ble scoring i tillegg, toppet hele dagen, sier Sander Deglum. 

- Jeg får vel si det samme som navnebroren min. Det var deilig, sier Stokkli Fredriksberg.

Trener Leif Nordli må også være fornøyd, med at to innbyttere kommer inn og avgjør kampen.

- Klart det er morsomt at to så unge gutter kommer inn og avgjør kampen. Dette var viktig for hele laget, ikke bare de to ungguttene, sier Nordli.

Det var ingen klare enere på Ottestad i denne kampen. Den som kanskje var hakket bedre enn de andre var midtbaneelegante Jonatan Teigland.

Ottestad har et av de aller yngste lagene i 3. divisjon. Kaptein Jonas Kojedal Bye og Jonatan Teigland er de to eneste som er over 20 år på laget. 

Det viser at det gror godt i klubben.


 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke