buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TRE MÅL: Magnus Maller (t.h.) spilte en stor kamp og scoret tre herlige mål.
FOTO: Pål Jacobsen
 
Suveren opphenting av Ajer
Sjøl om lagene var jevne spillemessig ledet bortelaget BMIL 4-0 etter 21 spilte minutter. På de ti neste minuttene scoret Ajer hele fem mål og gikk til siste pause med ledelse.

Publisert: 10.jan.2018 22:16
Oppdatert: 10.jan.2018 22:13

Ajer IBK - BMIL 6-5

Ajers midtperiode var årsbeste. Da fikk vi se hva som bor i dette laget. Det var ikke en eneste spiller som ikke trodde på at det faktisk var mulig å vinne etter 0-4 etter 21 minutter.

Merkelig kamp

De første 21 minuttene var kampen jevnspilt. Allikevel ledet bortelaget med fire mål.

Hva som gikk gjennom hodet til bortelagets spillere de neste ti minuttene, er ikke lett å forstå.

Ajer fikk plutselig til alt. Pasninger satt der dem skulle og det var stor bevegelse i hele laget. Sakte men sikkert kom Ajer nærmere og nærmere BMIL i målprotokollen, som trodde dette skulle bli enkelt.

Det startet med redusering til 1-4 ved unggutten Øystein Nordmo. Magnus Maller fikk endelig vist hvilken eminent innebandyspiller han er. Han banket inn tre herlig mål. Seatia Zahedi ville også i målprotokollen og scoret ett vakkert mål.

Yngst og best

Sjøl om mye handlet om tremålscorer Magnus Maller i denne kampen, var det de to yngste på banen som spilte opp til dans. Tvillingene Magnus og Øystein Nordmo spilte trolig en av sine aller beste kamper noensinne. Fart, teknikk, spillerforståelse og ikke minst innsats, gjorde at Ajer kunne innkassere tre meget viktige poeng.

Hele laget skal ha ros for tre verdifulle poeng.

Vi må heller ikke glemme keeper Ole-Kristian Bakkers spill. Spesielt i sluttminuttene da bortelaget presset på, var han god å ha.

I tillegg spilte Ajer IBK uten veteranene Arya Dehnavi (skadet skulder) og Robin J. Sandlie (syk). 

Ajer

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat