buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Tungt: Sverre Lunde Pedersen fikk det ikke til å stemme på 1500 meter søndag, slik han gjorde på 5000 meter lørdag. Foto: Reuters.
 
Sverre Lunde Pedersen bak de beste på 1500 meter
Sverre Lunde Pedersen klarte ikke å hamle opp med de beste under verdenscupløpet på 1500 meter i Vikingskipet. Nordmannen havnet på 6.-plass

NTB
Publisert: 01.feb.2015 15:14
Oppdatert: 01.feb.2015 15:13

Pedersen håpet på pallen, men måtte ta til takke med 6.-plass i verdenscupstevnet på hjemmebane. 22-åringen gikk inn til tiden 1.46,64.

Bergenseren var 1,57 sekund bak den russiske vinneren Denis Juskov, som knuste konkurrentene. Russeren vant med 73 hundredeler på nederlandske Kjeld Nuis. Canadiske Denny Morrison ble nummer tre.

Sverre Lunde Pedersen hadde en bedre dag lørdag. Da imponerte han med tredjeplass på 5000 meter i en tung treningsperiode. Det var også noe av grunnen til at det gikk tråere på søndagens 1500 meter. 

Njåtun reiste seg på 3000 meter

Ida Njåtun var langt nede etter 1500 meter lørdag. Søndag gikk hun inn til 9.-plass og en brukbar tid, 4.11,95, på 3000 meter. Løpet ble vunnet av Martina Sablikova.

Ida Njåtun var en skuffet kvinne etter en dårlig niendeplass på 1500-meteren lørdag. Hun har vært syk de siste ukene og presterte ikke slik hun ønsket på hjemmebane i Vikingskipet. Søndag hadde hun lagt skuffelsen bak seg og fikk svarene hun ønsket seg på 3000 meter.

– Det var en stor opptur i dag. Jeg var nervøs og usikker på hvor lenge jeg skulle holde, men det fungerte bra teknisk og holdt ganske bra. Tiden er rundt det jeg har gått tidligere i år, og når jeg gjør det med skral fysisk form kan det bli veldig bra, sa Njåtun til NRK etter løpet.

Tsjekkiske Sablikova vant med tiden 4.03,68. Den nederlandske duoen Carlijn Achtereekte og Ireen Wüst kom på annen- og tredjeplass. (©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat