23. okt
Best: Dalas Eivind Strand Osmo i duell med Ottestads Erik Hulleberg.
Foto: Pål Jacobsen
 
Tamt mellom Ottestad og Dala
Begge lag skal være glad det er lenge til seriestart, for det lagene presterte, var ikke bra.

Publisert: 14.mar.2018 22:26
Oppdatert: 14.mar.2018 22:24

Ottestad - Brumunddal 0-0

Både Ottestad og Brumunddal har langt igjen før formen sitter i laget. Kun enkeltspillere var gode. Som lag var det ikke mye og juble for, sjøl om Ottestad-trener Simen Arnesen var fornøyd med eget lag.

- I første omgang spilte vi godt, noe jeg er svært så fornøyd med. I de siste 45 minuttene ble det for stor avstand mellom lagdelene, sier trener Arnesen.

Dalas trener Vemund Brekk Skard var alt annet enn fornøyd.

- Slik vi presterer om dagen, er milevis unna det vi mener vi er gode for. Vi har mye ball, men produserer nesten ikke sjanser. Jeg tror sjanser og mål kommer, det er det minste jeg er redd for. Jeg er mer betenkt at det er de aller yngste spillerne som står fram. All ære til dem, men det er ikke de yngste som skal gå foran i krigen. Flere etablerte bør gå i seg sjøl etter denne kampen, sier en litt skuffet Brekke Skard.

De to yngste på banen som Brekke Skard snakker om er Sigurd Almestrand og Eivind Strand Osmo. Begge jobbet som slaver og er helt klart på lista til trener Skard når serielaget skal tas ut.

Brumunddal var det beste laget med ball, men produserte nesten ingenting. Kun Christian Haugseths skudd, kan kaller en målsjanse.

Ottestads Andre Brendryen hadde kampens største sjanse. Han kom alene mot Dalas keeper i første omgang, uten at det ble mål. Erik Hulleberg hadde også en megasjanse. Dessverre for Hulleberg og Ottestad, var ikke hodestøtet fra seks meter godt nok.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke