20. aug
TAP: Patrick Thoresen hadde fem skudd på mål for SKA St. Petersburg i 1-4-tapet hjemme mot Dinamo Moskva.
FOTO: CARINA JOHANSEN/NTB scanpix)
 
Tap for Patrick Thoresen
Patrick Thoresen og Jonas Holøs gikk på hvert sitt tap i KHL-serien i ishockey onsdag.

NTB
Publisert: 12.nov.2014 21:08
Oppdatert: 13.nov.2014 07:22

Spesielt Thoresen og hans SKA. St. Petersburg hadde en skuffende kamp. Laget hans fikk et sviende møte med Dinamo Moskva foran over 12.000 frammøtte på egen hjemmeis. Avdelingslederen i vest måtte tåle et 1-4-tap.

Kampen tok fyr i midtperioden. Bortelaget gikk i løpet av et minutt opp i 2-0-ledelse. SKA reduserte etter en halvtime, men gjestene fra Moskva utnyttet kort tid etter fordel av overtallsspill og økte til 3-1.

Vertene jobbet hardt for å komme tilbake, men håpet var definitivt kjørt da SKA slapp inn kveldens fjerde mål i sluttminuttene.

Mer effektiv

SKA klarte bare å score ett mål på 34 skudd i oppgjøret, der Thoresen sto for fem av avslutningene. Dinamo Moskva var langt mer effektive og scoret fire mål på 17 skudd. Thoresen var på isen i totalt 16.27 minutter.

Også Holøs gikk på et tap i bortemøtet med CSKA Moskva onsdag, men hans Lokomotiv Jaroslavl fikk i det minste med seg ett poeng etter å ha snudd 0-2 til 2-2 helt på tampen. Til slutt vant hjemmelaget 3-2 etter straffeslagkonkurranse.

Som vanlig fikk Holøs mest istid av Lokomotivs utespillere. Han spilte totalt 24.27 minutter for gjestene. Han kom til ett skudd på mål i kampen.

Haugen utelatt

Lars Haugen var ikke i kamptroppen og fikk derfor ikke vokte målet for Dinamo Minsk i 1-3-tapet borte mot finske Jokerit.

Etter 27 kamper topper SKA St. Petersburg den vestlige avdelingen. Det skiller tre poeng ned til CSKA. Dinamo Minsk ligger på 6.-plass, mens Lokomotiv Jaroslavl følger på plassen bak. De åtte beste fra hver avdeling etter grunnserien går til sluttspillet. (©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke