16. jul
Scoret: Jonas Jensbak Nysæter scoret Brumunddal sitt mål i kampen.
 
Dala-guttene tapte kampen om Mjøsa
Brumunddal G14 møtte Gjøvik-Lyn til 64-delsfinale i Norway cup på Ekebergsletta onsdag. Der endte turneringen for Dala-guttene.

Publisert: 03.aug.2016 13:01
Oppdatert: 03.aug.2016 13:03

14-åringene fra Brumunddal hadde vunnet to, og tapt en kamp i gruppespillet, og det var klart for 64-dels finale på Ekebergsletta. Det endte med skuffelse og tap. Gjøvik-Lyn vant 3-1 etter at det sto 1-1 til pause. 

Jonas Jensbak Nysæter scoret Brumunddals mål, som gjorde at det sto 1-1. Han var skuffet etter kampen.

- Vi var ikke det beste laget i dag, og vi var for snille i duellene. Det gikk ikke som det skulle.

Trener Stein Rune Solbakken sier dette om kampen.

- Dette var ikke det vi håpte på, og vi gjorde ikke det vi ble enige om før kampen. Vi sto for langt unna i presset og ballen gikk for tregt. Skuffelse er en del av spillet, så det er ikke farlig, forteller Solbakken.

Positiv opplevelse

Både Solbakken og unge Nysæter var enige om at Norway Cup har vært en positiv opplevelse for det unge Brumunddal-laget.

- Det har vært en veldig positiv opplevelse for gutta, og de har hatt det veldig moro, det er en veldig fin gjeng. Det er god læring for gutta, forteller trener Solbakken, og Nysæter fortsetter.

- Det har vært en veldig fin opplevelse, og jeg vil oppfordre alle til å bli med på Norway Cup. Vi har prester ganske bra, og det er en opplevelse for livet, avslutter Nysæter, som er sønn av A-lagstrener Fred Leo Nysæter, som var og så på den neste generasjon Brumunddal-spillere på Ekeberg-gresset.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke