buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Therese vil nyte gullfølelsen i lang tid framover
- Er den ikke fin? sa gulljenta og svingte seg i gullkjolen til ære for de oppmøtte journalistene og fotografene.

Publisert: 07.mar.2011 07:36
Oppdatert: -
OSLO: Etter å ha mottatt hyllesten fra titusener på Universitetsplassen, stakk hun inn, kledde seg om kom ut igjen i sin fineste stas sammen med de tre andre som tok stafettgull for Norge fredag.
Da hadde hun allerede fått utdelt gullmedaljen av FIS-president Gian-Franco Kasper, og hun sang med det hun kunne under nasjonalsangen da flagget ble heist.
Therese Johaug er en klikkvinner på nett, og hun blir sikkert ikke mindre populær etter lørdagens tremilsgull og kjolestunt.
Jenta var kledd for fest.
- Vi skal ut og spise og danse i kveld, strålte jenta fra Dalsbygda.
- Jeg skal nyte hver sekund av dette. Det blir kanskje enda større når jeg får det litt på avstand. Det var helt vanvittig å stå der ute. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle kunne stå øverst på pallen, selv om jeg har drømt om det innerst inne. Når jeg i tillegg kan hilse på folket i gullkjole, er det toppen av kransekaka. Jeg tror nok ikke dette helt har gått opp for meg ennå, sa 22-åringen.
Hun mente at hun trenger noen dager på å fordøye inntrykkene. Kanskje har hun gjort det før hun stiller på startstrek under verdenscuprennene i Lahtis kommende helg. (NTB)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat