buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Thorvaldsen raskest også på «hjemmebane»
I gutter 16-klassen tok Even Thorvaldsen førsteplassen også i søndagens Ottestadrenn, som navnet til tross avholdes på Budor Skistadion.

Publisert: 16.des.2018 19:08
Oppdatert: 17.des.2018 08:27

Thorvaldsen fra Ottestad IL kom i mål med tiden 14:00,07, hele 14 sekunder og to hundredeler foran Sebastian Rød Feragen fra Tynset IL og atten sekunder og en hundredel foran Philip Georg Johansen fra Nybergsund IL som sikret tredjeplassen.

I seniorklassen for menn var det Johannes Bordal fra MjøsSki som hadde den raskeste tiden med 28:01,1. Det var fire sekunder og åtte hundredeler ned til Stein Erik Eriksen fra Heming IL, mens Ola Nygård Snellingen fra Svea Skilag/Team Hadeland tok tredjeplassen med en tid på 28:11,0.

Blant Menn 19/20 år var Jørgen Stigen fra Hamar Skiklubb/Team Craft Østfold raskest med 28:03,8. Det var likevel ikke mer enn ett og et halvt sekund ned til andreplassen som Sondre Bjørkeng Pedersen fra Nes Ski sikret. Tredjeplassen gikk til også lokale Lars-Haakon Kvernvolden fra Hamar Skiklubb, med en tid på 28:05,09. Knappe to komma en sekunder bak Stigen.

På jente- og kvinnesiden ble det også flere pallplasseringer på Budor søndag.

I klassen for kvinner 19/20 år gikk Hanne Nilsen fra Hamar SK i mål som nummer to med tiden 15:49,4, 17 sekunder og tre hundredeler bak Karen Amalie Nordseth fra Snertingdal IF Ski.

Tina Rusten fra Hamar Skiklubb var fjerde raskest i mål med tiden 17:01,8.

I kvinner 17-klassen var det Caroline Plukkerud fra Øyer/Tretten IF som var raskest med tiden 16:49,6.

Ragna Fodstad fra Østre Toten Skilag var raskest i jenter 15 med tiden 16:33,1.

I klassen for jenter 16 var Ingeborg Østgård fra Nansen IL først i mål med en tid på 16:02,5. Det var sterkt levert av østerdals-jenta, da Irja Brandfjell fra Furnäsdalens IF gikk i mål hele ti sekunder etterpå til en andreplass. I samme klasse kom Emma Bangstad Bergersen fra Hamar SK inn til en fjerdeplass med tiden 16:27,2.

En imponerende bragd var det også av Isak Brenden fra Hamar Skiklubb. Han fullførte som eneste deltaker i klassen for gutter 15 med handicap, på tiden 23:00,3.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat