buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
KNETRØBBEL: Lars Erik Hesbråten håper de finner en behandling som hjelper slik at han kan spille regelmessig igjen.FOTO: Fredrik Olastuen
 
To operasjoner og fortsatt trøbbel
Lars Erik Hesbråten har spilt noen kamper, men nå er han ute igjen. Det er usikkert når Storhamar-veteranen er tilbake.

Publisert: 22.nov.2016 20:11
Oppdatert: 22.nov.2016 20:20

Etter forrige sesong ble Lars Erik Hesbråten kneoperert. Det fungerte ikke så bra. Kongsvinger-gutten måtte ha en ny operasjon – og igjen dukket det opp utfordringer.

Problemet er at kneet hovner opp ved belastning.

– Det er frustrerende å sitte på tribunen. Vi tester ut behandling nå, og så får vi se. Jeg må bare ta tida til hjelp. Slik det har vært nå så har jeg trent to-tre dager, og så har jeg måttet hvile noen dager. Det blir dårlig kontinuitet på det. Jeg må få et bra treningsgrunnlag, sier Lars Erik Hesbråten.

Storhamar manglet fem mann mot Lillehammer søndag. Joey Tenute spilte ikke på grunn av sjukdom. Trener Sjur Robert Nilsen håper å ha kanadieren tilbake på is onsdag. Storhamar møter Lørenskog borte torsdag.

Gustafsson på gang

Hampus Gustafsson fikk en smell i kneet i bortekampen mot Stavanger.

– Hampus er på gang, og i lett trening. Jeg håper at han er tilbake i full trening i slutten av neste uke, sier Sjur Robert Nilsen.

Petteri Nummelin har vært ute en stund, og det er fortsatt usikkert når finnen er tilbake i kamp. Han er tilbake i lett trening, og har gått litt på skøyter alene.

Christian Larrivée har fortsatt ikke spilt en eneste seriekamp.

Selv om det har vært en del skader klarte Storhamar å snu den dårlige trenden. Nå har de gule og blå vunnet seks kamper på rad. Trener Sjur Robert Nilsen mener en forklaring skiller seg ut.

Bedre defensivt

– Vi gir ikke bort så mange overganger som vi gjorde tidligere i sesongen. Vi er i overtall hjemover. Derfor har antallet avslutninger fra motstanderne fra midt foran mål gått ned. Vi har flere spillere i bedre posisjoner, sier Sjur Robert Nilsen, og fortsetter:

– Det er generelt bedre defensivt. Det er flere som dekker skudd, og vi er blitt flinkere til å plukke opp returer. Trafikken for motstandernes mål er også blitt bedre, og vi henger bedre sammen som lag enn tidligere i sesongen.

Sjøltillit er ferskvare, og Nilsen ser at mange av gutta spiller med lavere skuldre nå.

– Sjøltillit er utrolig viktig. Det å føle at du mestrer ting gir en god følelse. Gutta spiller mer avslappet og slipper seg mer løs, sier Sjur Robert Nilsen, som er mektig imponert over interessen rundt laget.

– Tilskuerne er helt suverene, sier Storhamar-treneren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat