18. aug
REKORD: Emil Oustad fra Ottestad løp inn til ny personlig rekord på Bislett i dag.
 
To personlige rekorder på Bislett
Emil Oustad (23) og Sindre Løchting (19) satt nye personlige rekorder på forhåndvis 800- og 1500 meter på Bislett i dag.

Publisert: 13.jun.2013 23:42
Oppdatert: -

Begge var strålende fornøyd med dagen. Likevel var Oustad bitter for at han ikke klarte å bryte den "magiske" 1.50-grensen på sin 800-meter. Han var nemlig bare tre hundredeler unna!

- Jeg slår ny personlig rekord og er i knallgod form om dagen. Likevel er det litt bittert å ikke komme under 1.50. Det er en slags "magisk" grense for meg, sier Oustad, som satser videre mot NM og håper formen fortsetter å øke.
 
Sindre Løchting løp sin 1500-meter på 1.46 og satt dermed solid personlig rekord. Det var hans første løp på Bislett, og han kommer gjerne tilbake.
- Da jeg entret banen følte jeg bare et sånt kick av adrenalin gjennom kroppen. Fantastisk å løpe her og i tillegg slår jeg ny personlig rekord. Feltet mitt var knallsterkt og jeg fikk godt heng på de beste. det var helt supert, sier Løchting som løper for Orion.
 
Kåshagen-trio
De tre Kåshagen-brødrene Jørgen (18), Maurits (24) og Carl Emil (22) løp også på Bislett i dag.
 
Carl Emil løp 21,70 på sin 200-meter, og var misfornøyd med det.
- Det er et tilbakesteg fra de forrige løpene. Dessuten er det tre tideler bak kravet for å komme med til U23-EM. Jeg skulle gjerne løpt fortere, sier mellombror Carl Emil.
 
Jørgen og Maurits løp i samme heat på 400-meter. Ikke overraskende var storebror Maurits raskest av de to på tidn 48,52 sekunder. Jørgen var over skundet bak.
- Jeg merker god bedring og er greit fornøyd med tiden. Hvis jeg fortsetter å forbedre meg i like mye framover så skal jeg komme meg under 48 sekunder etter hvert utover i sesongen, sier Maurits.
- Dette var  veldig dårlig. Jeg er kjempeskuffa for at jeg ikke klarer å løpe bedre og prestere oppimot mitt beste, selv om jeg nesten ikke har løpt 400-metere den siste tiden, sier Jørgen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke