20. jul
NYTT OPPLEGG: Jan Olav Andersen i Hedmark Skikrets (t.v.) og Tommy Olsen gleder seg til å dra i gang den nye langrennssatsinga i Hedmark
 
Tommy Olsen sportssjef i langrenn
Tommy Olsen blir sportssjef i et nytt kretslagsopplegg i langrenn i Hedmark

Publisert: 09.mai.2014 10:29
Oppdatert: 09.mai.2014 10:29

Målet til Tommy Olsen er å samle alle langrennskrefter i Hedmark under mottoet "Flere bedre - best sammen". 

- Jeg har et inntrykk av at kommunikasjonen har vært for dårlig, at vi har snakket for lite sammen.

Olsen vil få tittelen sportssjef, mest fordi han skal være mer enn en tradisjonell kretslagstrener.

- Opplegget blir presentert skikkelig til løpere og trenere om 14 dager under åpningsssamlinga i Hamar. Vi håper at det kommer 30 løpere. Kretsen skal nå jobbe sammen med regionene. Alle trenerne er også invitert til den første samlinga. Vi skal forme opplegget sammen. Jeg er avhengig av at de bidrar. Vi skal gjøre dette sammen, samle kompetansen, sier Olsen.

Dette tilbudet er en videreutvikling av forrige sesongs åpne kretslagstilbud. Det skal fortsatt være et åpent tilbud uten uttakskrav. Men opplegget blir nå mer omfattende. Det blir et mer helhetlig tilbud som også inkluderer smøreteam, sliper, manuellterapeut, lege og mental trener.

- Løperne må være med for fullt og forplikte seg. Det samme med trenerne. Vi skal skape et godt miljø, og bruke utviklingstrappa til Norges Skiforbund som en rød tråd, sier Tommy Olsen.

LES MER OM OPPLEGGET I LØRDAGENS PAPIRUTGAVE.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke