buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Toppscorer Petter stortrives i ny rolle
Etter åtte kamper i Tippeligaen, er hamarsingen Petter Vaagan Moen toppscorer med seks mål. Torsdag sikret han ett Lillestrøm-poeng med ny nettkjenning.

Publisert: 10.mai.2013 16:53
Oppdatert: -

Med utligningen fra 11-meteren mot Sogndal, har han prikket tre straffespark og scoret tre spillemål - og befester sin posisjon som mestscorende i eliteserien fra forrige runde.

Fire målscorere i ryggen

- Det har jeg ikke tenkt noe på. Det som betyr mest er at vi som lag presterer og vinner kamper. Så det er artigere å score når vi gjør det bra, sier den tidligere HamKam-spilleren.

Fire spillere snuser foreløpig på å ta ham igjen. Lars Christopher Vilsvik (Strømsgodset), Alejandro Castro (Start), Tarik Elyounoussi (Rosenborg) og Michael Barrantes (Aalesund) har alle fire mål hver.

- Fått en rolle som kler meg

Petter Vaagan Moen er ikke helt ukjent med å være toppscorer. Som Brann-spiller i 2010 var han klubbens mestscorende med 14 fulltreffere da sesongen var over. Nå er han på gang igjen - i gult og svart.

- Jeg har for så vidt alltid vært målfarlig, men nå har jeg i tillegg fått en rolle som kler meg samt at jeg er blitt en bedre fotballspiller. Jeg trives i rommet bak spissen, som er en gunstig posisjon der jeg ofte får brukt kreativiteten og skuddfoten min, forklarer han.

Middelhavsfarer

Han akter å fortsette jakten på scoringer og å utvikle seg videre som spiller - og Lillestrøm trenger det. I øyeblikket ligger laget på 7. plass - med seks poengs forskjell til Strømsgodset på topp og Molde i bunnen av tabellen.

- Vi må bli bedre mot de mindre gode lagene. Tabellposisjonen vår nå er riktig i forhold til prestasjonene. Vi kunne hatt tre-fire poeng til, men vi har ikke hatt marginene på vår side eller vært gode nok i en tett og jevn serie, slutter den offensive midtbanespilleren.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat