20. jul
TIL SAK: Tor Nilsen går til sak mot sin klubb, Lillehammer, for ugyldig oppsigelse.
FOTO: FREDRIK HUBRED HAGEN.
 
Tor Nilsen saksøker Lillehammer for ugyldig oppsigelse
Tor Nilsen hevder oppsigelsen ikke skyldes økonomiske forhold.

Publisert: 10.apr.2015 07:52
Oppdatert: 10.apr.2015 09:52

Problemene tårner seg opp i Lillehammer. Klubbens beste spillere, Aleksander reichenberg og Mikael Zettergren forlater byen og har signert for Storhamar. Nå er klubben i tillegg saksøkt av treneren. 

Den mangeårige treneren og sportssjefen til Lillehammer ishockeyklubb saksøker nå klubben for ugyldig oppsigelse, skriver nrk.no/ho. 

I januar ville styret i Lillehammer ishockeyklubb plutselig fjerne trener Tor Nilsen. Han forteller at han sent om kvelden 20. januar fikk en epost hvor han ble innkalt til et møte allerede neste formiddag.

I et prosesskrift som hockeytrenerens advokat Sigurd Klomsæt har sendt Sør-Gudbrandsdal tingrett, hevdes det at Tor Nilsen på dette møtet fikk 30 minutter på å godta en fratredelsesavtale.

– I møtet presser de på for å få meg til å godta en sluttpakke. De sa at de måtte ha svar fra meg i møtet, og de ville gi meg 30 minutter på gangen til å tenke på om jeg ville signere, skriver Tor Nilsen i en redegjørelse som er sendt som vedlegg til prosesskriftet.

Klubbens ledelse har begrunnet oppsigelsen med dårlig økonomi, og et underskudd på nærmere én million kroner. Men ifølge treneren er ikke dårlig økonomi årsaken til oppsigelsen, skriver nrk.no/ho.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke