20. aug
 
Tour de Ski frister
Med et bra resultat i Davos lørdag vil Simen Sveen være aktuell for Tour de Ski.

Publisert: 06.des.2016 16:04
Oppdatert: 06.des.2016 16:04

Tour de Ski starter med skøytesprint i Val Müstair nyttårsaften. Det er den eneste sprinten i touren denne gangen. Alt avsluttes med turen opp monsterbakken i Val di Fiemme 8. januar.

– Konseptet passer meg veldig bra. Mange renn på få dager passer meg ekstra bra. I tillegg er det kun en sprint denne gangen, sier Simen Sveen, og fortsetter:

– Så får vi se hvordan jeg gjør det framover, hvordan andre løpere presterer, og hvordan prioriteringene blir. Det er alltid spennende med uttak. Men jeg skal ærlig innrømme at Tour de Ski er spennende, og jeg tror ikke deltakelse der ødelegger for en eventuell VM-start.

28-åringen kom ned til Davos allerede mandag. Det meldes om fine forhold, men det er kun ei kunstsnøstripe i den idylliske sveitsiske fjellbyen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke