buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Har trua: Andre Klippenberg Grindheim (t.v.), Nickolai Andre Fredheim, Matylda Maria Koryl og Eivind Laakso har stor tro på stor framgang i årets junior-NM. Martin Laakso skal også delta i NM, men var ikke på den siste treningen. Foto: Pål Jacobsen
 
Tror på medaljer
HILs svømmegruppe vil tilbake på svømmekartet. Den jobben har trener Øyvind Røsland startet på og første svar kan vi få i helgas junior-NM.

Publisert: 15.nov.2017 15:32
Oppdatert: 15.nov.2017 19:12

Andre Klippenberg Grindheim (17) er HILs største medaljehåp. Og Klippenberg Grindheim får det svært så travelt under NM. Han skal svømme 50 meter, 100 meter og 200 meter bryst, 100 meter og 400 meter medley. I tillegg er det stafett søndag.

Travle dager

– Det blir travle dager, men det er dette jeg trener for. Jeg må innrømme at medalje, og helst gull, er målet i brystøvelsene. For meg er tiden veldig viktig, ikke bare vinne. NM er også uttak til nordisk mesterskap som kommer snart, sier sindige Klippenberg Grindheim.

Nickolai Andre Fredheim skal også svømme alle tre distansene på bryst. I tillegg skal han svømme 200 meter medley og stafett. Eivind Aalstad Laakso skal svømme det samme som Nickolai bare at han også svømmer 400 meter medley.

– Jeg drømmer om en finaleplass på 200 meter bryst. Jeg blir fornøyd om jeg setter personlig rekord, noe jeg kan gjøre, sier alltid hyggelige Eivind Aalstad Laakso.

Fjerde gutt er Martin Aalstad Laakso. Han svømmer stafetten.

Eneste jente fra Hamar er Matylda Maria Koryl. Hun svømmer 100 meter og 200 meter butterfly.

– Jeg har ikke tenkt plassering, men jeg må sette pers om jeg skal være fornøyd, sier hun.

Erfaren trener

Øyvind Røsland er tilbake i Hamar etter flere år ute. Røsland trente Hamar fra 2001 til 2008. Etter det har han trent København i noen år. Nordenst største idrettslag med over 9.000 medlemmer.

Røsland synes det er på tide at Hamar igjen kommer på svømmekartet.

– Det er klart vi har en vei å gå, men med et slikt anlegg som vi har i Ankerskogen, så skal vi være med nasjonalt. Nå har vi Andre (Klippenberg Grindheim) på landslaget. Sjøl om jeg bare har vært her i noen måneder og ikke kjenner svømmerne godt nok ennå, har jeg tro på stor framgang for hele klubben, sier Røsland.

Håndhilsing

HA-sporten overvar den siste treningen før det braker løs med NM i Kristiansand på torsdag. Samtlige svømmere som kom på treningen, gikk raskt bort til trener Røsland og håndhilste på treneren.

– En gest vi har innført i klubben. Dette gjorde vi i København og jeg synes at det er fin måte og møte hverandre på. Da får jeg se utøveren i øya. Et slikt blikk kan si mye for en trener, sier Røsland.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat