17. jul
FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Trøster seg med en halv million
Storhamar klarte aldri å ta igjen Sparta i går kveld. Trøsten er at morgendagens femte semifinale hjemme kan være verdt 500.000 viktige kroner.

Publisert: 27.mar.2015 12:15
Oppdatert: 30.mar.2015 07:00

Med 5.000 tilskuere i Hamar OL-Amfi i morgen anslår Njål Berge at de kan sitte igjen med om lag 500.000 kroner. Kommer det 4.000 tilskuere vil det være snakk om i underkant av 400.000 kroner.

Det kommer godt med for hockeyklubben fra Hamar vest, som jobber knallhardt videre for å bli gjeldfrie til sommeren, og som nylig inngikk forlig med Svein Skarpmo og firmaet Hallo Trysil.

Etter det HA-sporten erfarer må Storhamar ut med drøye 200.000 kroner i den saken.

– Jeg håpet selvfølgelig på seier, men i vår verden blir dette viktige inntekter. Men jeg synes det er greit at vi avgjør det lørdag. Jeg  har veldig stor tro på at vi spiller finale, sier Storhamars daglige leder, Njål Berge, som ikke fikk sett kampen i går kveld.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke