20. aug
SKAL SERVE SPONSORENE: Vibeke Hoelseth (33) blir en ny viktig brikke i Storhamar Dragons snuoperasjon.
 
Tung kreditor støtter ansettelse
Samtidig som Storhamar Dragons planlegger en gjeldssanering på 75 prosent, ansettes Vibeke Hoelseth (33) som ny sponsoransvarlig.

Publisert: 19.feb.2012 11:15
Oppdatert: -

Hamar
Med Hoelseth på laget styrker Dragons salgsapparatet i en tid hvor HamKam også nylig har besluttet å sette inn flere ressurser på å skaffe penger i et konkurransepreget marked.
Vibeke Hoelseth skal ikke først og fremst selge Dragons, men hun skal ta vare på de samarbeidspartnerne klubben allerede har. På den måten håper Storhamar også å få mer ut av hver enkelt samarbeidspartner.
- Dette er ett skup for Storhamar Dragons. Jeg kan garantere at våre samarbeidspartnere nå vil få en oppfølging som de sjelden har sett maken til. Jeg kjenner ingen som er bedre egnet som sponsoransvarlig, sier daglig leder Svein-Erik Edvartsen.

Eidsiva forstår

Et naturlig spørsmål som dukker opp nå er hvordan samarbeidspartnerne tar det at Storhamar både signerte Christian Larrivée for fire år, og at de nå ansetter en ny person i administrasjonen, samtidig som prosessen rundt gjeldssaneringen nærmer seg sluttfasen. Etter det HA-sporten forstår vil det til uka gå ut et brev hvor det går fram at samarbeidspartnerne må godta en dividende på 25 prosent.
Eidsivas markedsansvarlig Leif Henning Asla har fått med seg signeringen av Larrivée og han er kjent med ansettelsen av Vibeke Hoelseth, og selv om Eidsiva er blant de største kreditorene som nå trolig må gi avkall på 75 prosent av det ansvarlige lånet på 500.000 kroner de ga til Storhamar Dragons, mener Asla at styret i Storhamar Dragons er kompetent nok til å ta de riktige vurderingene.
- Jeg regner med de har gode grunner for å ta de valgene de gjør. Jeg har tillit til styrets avgjørelser, sier Asla til HA-sporten.

Gleder seg

Hoelseth tiltrer allerede 1. mars i femti prosent stilling, før hun 1. april starter for fullt i 100 prosent stilling.
- Jeg har brukt lang tid på å vurdere tilbudet fra Storhamar, men etter en helhetsvurdering bestemte jeg meg for at dette er ett godt neste skritt for meg karrieremessig og ikke minst blir jobben både spennende og utfordrende. Jeg gleder meg til å sørge for at alle samarbeidspartnere virkelig skal føle at de blir ivaretatt, sier Vibeke Hoelseth, som for øvrig er søster til håndballspilleren Kamilla Sundmoen, og datter av HOA-direktør Viggo Sundmoen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke