buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
BYTTER JOBB: Lena Tyriberget (høyre) går fra å være J16- og 17-landslagstrener, til å bli sportssjef i Avaldsnes. Her er hun sammen med Oda Edvartsen fra Ottestad.
FOTO: PÅL JACOBSEN
 
Tyriberget til Avaldsnes
Tyriberget har jobbet tilknyttet NFF siden 2002. Nå blir hun sportssjef for den regjerende cupmesteren.

Publisert: 07.jan.2018 17:41
Oppdatert: 07.jan.2018 17:41

- Timingen var god og det er en spennende utfordring. Avaldsnes er en klubb med ambisjoner, og det gir meg muligheten til å prøve meg i hverdagen og stå i det som leder, både på og utenfor feltet. Rammene i klubben og en spennende spillergruppe gjør dette til en interessant og utfordrende jobb, sier Tyriberget til fotball.no.

Skal fullføre

De siste årene har hun vært trener for J16 og J17-landslagene i en heltidsstilling. J17-landslaget spiller eliterunder til EM-kvalifiseringen nå, og hun kommer til å fullføre et eventuelt EM-sluttspill før hun er helt ferdig i fotballforbundet.

- Det ser jeg veldig frem til. Å følge dem i kvalik på hjemmebane og forhåpentligvis i sluttspill, blir en bra avrunding på jobben i NFF. Så har jeg ambisjoner om å kanskje komme tilbake hit om noen år, sier hun.

- Jeg er veldig stolt av å jobbe i NFF og har satt veldig stor pris på de årene og utfordringene jeg har hatt her. Jeg har funnet det veldig inspirerende å arbeide med unge lovende landslagsspillere, og sammen med veldig dyktige kolleger i NFF, på landslag og i kretsene. Nå blir det fint med nye utfordringer og teste seg selv på en annen måte, avslutter Tyriberget. 

Får ros

Hun ledet J17-landslaget til EM-sluttspill i 2015 og 2016, og var assistent for J17-landslaget som tok sølv i samme mesterskap 2011.

- Lena har vært en strålende landslagstrener for oss, så det er synd at vi mister henne. Samtidig er dette bare enda en bekreftelse på at våre landslagstrenere er attraktive. At de går ut og jobber i norsk toppfotball, er også noe som er bra. Så det er bare å ønske Lena lykke til, sier seksjonsleder for aldersbestemte landslag i NFF, Truls Dæhli. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat