21. jul
Leder i Dala: Tom Søgård
 
Uklart om Wirstad
Ikke noe er bestemt om HamKams Kristian Wirstad går på utlån til Brumunddal. Nå er det opp til Kristian selv.

Publisert: 01.apr.2014 04:00
Oppdatert: 01.apr.2014 08:58

Kristian Wirstad har ikke fått proffkontrakt med HamKam. Med det kan han lånes ut til Brumunddal.

Leder i Brumunddal Tom Søgård vet ikke noe mer i dag, enn for noen uker siden.

- Det får du nesten spørre Vegard Skogheim eller Kristian om. Vil Kristian til Brumunddal, så er vi glade for det, men han må ville det. Jeg var i samtaler med HamKam for en uke siden. Etter det har jeg ikke hørt noe. Vi har ikke noe hastverk i denne saken. Vi har mange gode spillere, men selvfølgelig ønsker vi hele tiden å forsterke stallen, sier sportslig leder Søgård.

Når det gjelder Torgeir Strand Osmo, som tidligere spilte i Brumunddal, synes Søgård det er stas at gutten endelig har fått proffkontrakt.

- Det er klart vi kunne gått hardere på Torgeir for to år siden. Vi så tidlig at unge Osmo var et talent, men vi kom ikke lenger enn det ene møtet. Vi hadde en dialog, men kom aldri til enighet. Når det ikke ble Brumunddal for Torgeir, er jeg veldig glad på Torgeirs vegne. Jeg vet det er en spiller som jobber hardt på treningsfeltet. At det krones med proffkontrakt, synes jeg er stas. Det er alltid artig at spillere som har vært hos oss, lykkes og spesielt når de går til HamKam. Det er bare og ønske Torgeir lykke til som proffspiller, sier Tom Søgård.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke