buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
REVANSJE: Marcus Pedersen håper å bruke 2015 til å score mål og sende Brann opp til eliteserien.
 
Utelukker klubbskifte
Et avrevet korsbånd var dårlige nyheter for Marcus Pedersen (24). Nå skal han bruke sesongen til å revansjere seg.

Publisert: 22.mar.2015 07:57
Oppdatert: 22.mar.2015 08:06

Smerten Marcus, Brann og Bergen følte etter å ha blitt ydmyket av Mjøndalen i kvalikkampene i fjor høst er på langt nær borte.

Nå er spissen, klubben og byen klare for å bruke kortest mulig tid på å returnere til eliteserien.

– Mannen i gata har gitt meg klar beskjed om at vi skal rykke rett opp igjen, og at jeg skal score langt flere mål enn forrige sesong, ler spissen.

Opptrening etter planen

Sju uker er gått siden han skadet kneet sitt i en treningskamp mot Fyllingsdalen. Prognosene forteller at han skal gå ytterligere fem uker før han kan trene for fullt.

– Torsdag jogget jeg for første gang, og fikk ikke noen reaksjoner etter den økta. I neste uke skal jeg ta et nytt bilde av kneet, for å se om alt gror slik det skal. Så langt ser det bra ut, sier en optimistisk 24-åring.

– Jeg rekker neppe seriestarten (borte mot Fredrikstad 6. april), men håper å være på banen temmelig raskt, sier spissen som har levd et nomadeliv som fotballproff de siste sesongene.

11 mål for Vålerenga

– Jeg har jo ikke spilt en hel sesong for noen klubb se siste fem sesongene, sier Pedersen som har personlig rekord med 11 seriemål som seniorspiller. Den satte han i sin halve sesong i Vålerenga-trøya i 2012.

– På tide at jeg både sletter den rekorden og fullfører en hel sesong for én og samme klubb, mener den tidligere HamKam-spilleren.

Klubbskifte uaktuelt

Før Pedersen ble kneskadd, la han ikke skjul på at han ville vurdere andre klubber om han fikk tilbud.

Som korsbåndskadd spiss har han bokstavelig talt fått fred fra andre klubber.

– Det er veldig få klubber som er på utkikk etter en spiss med dårlige knær, fleiper Pedersen og passer på å utelukke et klubbskifte i løpet av sesongen.

– Jeg blir i Brann denne sesongen og er veldig innstilt på å revansjere meg, sier spissen som ble lovet fet bonus om Brann berget plassen og om han selv scoret mer enn 10 mål for Bergens stolthet.

Verken Brann eller Pedersen var veldig nære å innkassere de pengene.

– Dette blir en veldig spennende sesong for oss i Brann. Vi har mannskap til å gå rett opp igjen, men resultatene i treningskampene har ikke vært all verden. I tillegg har det kokt som normalt blant klubbens ledelse. Sånn er det i Bergen, og spillerne bruker ikke energi på det, sier Pedersen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat